Aktywne Wpisy
sztefen_muller +375
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Zakładając średnią cenę 1kg-10zł to zakup zwrócił się w połowie ʕ•ᴥ•ʔ a to dopiero początek.
#ogrodnictwo #grzyby #pieczarkiboners
@picasssss1: gdzie ty pieczarki kupujesz :)
@Qullion: i bardzo dobrze
Też sądzę, że każdy powinien mieć ogródek, ale jeżdżę po nowych domach i widzę, że każdy kto się
@picasssss1: 100 zł od razu załóż ;)
@PrawieJakBordo: @spidero: tyle kosztują mamy 2022 rok 8% inflacje https://hurtownia-spozywcza.pl/pieczarki-1-kg.html i niedługo
PiS sobie wymyślił wspaniały program dla rolników, gdzie mają sadzić warzywa, owoce i sprzedawać je na targowiskach. Tylko, że nie ma chętnych na taką zabawę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wielu rolników nie zajmuje się warzywami, uprawia zboża, jakieś warzywa co da się hurtowo sprzedać i dalej pracować zamiast stać na straganie. Lepiej gdyby zainwestowali w krajową stronę na której ludzie ogłaszają swoje warzywa by każdy mógł podjechać i kupić. Już coś takiego niby jest, ale to nie działa dobrze.
@Qullion: Kiedy karczoch i szparagi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)