Aktywne Wpisy
piotrow +163
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Emergency drinking water czyli woda dla rozbitków.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Właśnie 3 oficer wymienia przeterminowaną w łodziach ratunkowych a ja przyszedłem zobaczyć jak idzie progres prac żeby być pewnym czy nic mu się nie pomyliło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koszt jednej to około 17 zł (0,5 litra). Do jednej łodzi wchodzi 180 takich sztuk. W komentarzu też jedzenie jakie jedzą rozbitkowie.
Pozdrowienia z okolic Australii!!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ciekawostki #praca #pracbaza
Jesteś absolwentem Gdyńskiej Akademii Morskiej, czy zagranicznej placówki?
Ps. Miło się czyta Twoje posty i różne ciekawostki, które udostępniasz ʕ•ᴥ•ʔ
https://sailstore.pl/odsalarki-reczne/3642-reczny-system-odsalania-wody-survivor-35.html
W przemyśle to samo:
Myszka zwhkla do komputera - 40zl
Myszka przemysłowa do komputera przemysłowego - 400zl XDDDDDDD
Że też ludzie w przemyśle się na to nabierają....
@namiot666: tak, ale tak można o wszystkim powiedzieć. Twój pracodawca przerzuca koszt zatrudnienia ciebie na swoich klientów, proste. XD
No ale przynajmniej oszczędza się te parę centymetrów sześciennych miejsca na najbardziej niezbędnym zasobie
@WhiteRower: czy kontrole jakości też są surowsze?
Pamiętam, że np. fiolki z przezroczystego tworzywa do dla jakiejs firny farmaceutycznej musiały być sprawdzane jednostkowo na szybie z lampą, czy nie mają rysek, mgiełek itd.
W przypadku takiego procesu największą rolę odgrywa koszt tej procedury, a nie samego tworzywa imo
@Szczodry_Pazdzioch:
Olej palmowy nie jest szkodliwy w żaden większy sposób niż rzepakowy czy tam słonecznikowy. Olej jak olej.
Jak pokruszone, sprasowane herbatniki. Całkiem dobre.