Wpis z mikrobloga

Krzysztof Piątek wypożyczony z opcją wykupu do Fiorentiny, ale nie w roli zastąpienia Dusana Vlahovicia. Jutro testy medyczne.

IMO to krok do przodu dla Piątka. Fiorentina to poziom wyżej od Herthy. Może odnowi karierę.

#bundesliga #seriea #hertha #fiorentina #reprezentacja #mecz #pilkanozna
red7000 - Krzysztof Piątek wypożyczony z opcją wykupu do Fiorentiny, ale nie w roli z...

źródło: comment_1641421334jtDUQxULNDmCFT1iLDOQ7M.jpg

Pobierz

Dobry ruch?

• Dla Fiorentiny tak, dla Piątka nie 4.1% (12)
  • Dla Fiorentiny nie, dla Piątka nie 20.1% (59)
  • Dla Fiorentiny nie, dla Piątka tak 52.6% (154)
  • Dla Fiorentiny tak, dla Piątka tak 23.2% (68)

Oddanych głosów: 293

• 11
  • Odpowiedz
@red7000: Coś mi się wydaje że jakiś duży klub będzie pytał o Vlaho i pewnie go sobie zaklepie, może nie odejdzie już zimą, ale będzie podpisany na lato. Za dobry sezon gra ten chłopak żebym uwierzył że nie będzie ofert które Violę zadowolą.
  • Odpowiedz
@red7000: Chlop polowa sezonu w Genoi gdzie siadalo mu wszystko co spadlo pod nogi zalatwil sobie kariere na pare lat. Objechal juz milan, herthe teraz viola. Jeszcze sie zaczepi w jakiejs spezii potem w anderlechcie a na koniec moze sie chiny trafia i kasa sie bedzie zgadzac
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Minieri: no shit Sherlock XDDD chłopem się już pół Anglii interesuje od dłuższego czasu i mówi się tu o naprawdę poważnych pieniądzach - nie no skądże znowu żeby miał odejść z Fiorentiny, kto to widzioł XD
  • Odpowiedz
@abaac: No przecież wiem że Arsenal wydaje się najbardziej napalony, ale nie ma na razie żadnych konkretów. Jasne że odejdzie, ale myślę że dopiero latem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Minieri: to akurat oczywista oczywistość, że odejdzie latem. Jakby miał odchodzić teraz, to by nie ściągali Piatka, tylko poważnego napadziora. Arssnal zresztą to jeden z mniejszych klubów, który będzie na niego napalony, bo sam Vlahovic oczekuje czegoś więcej. Mądry chłop
  • Odpowiedz
@abaac: Fiorentina i poważny napastnik to się trochę jednak nie łączy. Może Belottiego sobie podpiszą na lato bo mu się kończy kontrakt w Torino. Na lepszego serio bym nie liczył, ale po podpisaniu Insginie Toronto też ma niego ochotę i pewnie mogą dać lepszy kontrakt. Zobaczymy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Minieri: bardziej rozchodzi mi się o to, kiedy odejdzie Vlahovic - czy teraz, czy latem. Bo że odejdzie w tym okresie, to jest to 100% pewne. No i wszystko wskazuje na to, że dopiero latem, gdyż jakby mieli już w tym okienku go sprzedawać, to nie zawracaliby sobie nawet głowy sprowadzaniem fajtłapy z Berlina, tylko szukaliby jakiegoś poważnego zastępcy. Wszak mówimy tu o drużynie walczącej o europejskie puchary. A latem jak
  • Odpowiedz
@red7000: Fiorentina go wypożyczyła z opcją wykupu. Dlaczego miałby to być dla nich kiepski ruch? Nawet jeżeli Vlahovic odchodzi dopiero po sezonie to mają pół roku, żeby się Piątkowi przyjrzeć, a on czas żeby się zaaklimatyzować. Jak ocenia, że się nie nadaje, to po prostu go nie wykupią.
  • Odpowiedz