Aktywne Wpisy
Sebastix +431
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +327

#wykopnawojnie #kazachstan
@delvian: trochę nietrafione przykłady, bo w Syrii bronili realnie swoich baz i swojego jedynego sojusznika na Bliskim Wschodzie, a dalej myślą "imperialnie", na Białorusi Baćka w niczym nie jest słabszy, międzynarodowo
@Kaczypawlak: No właśnie.
@delvian: i jak Baćka oddaje komuś władzę? Nikomu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@delvian: właśnie Łukaszenka nie jest od ruskich, tylko grał im na nosie przez lata, jakby mogli to by już dawno wstawili tam swojego, jednak nikogo nie mają na zastępstwo( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1641400633yDziGcf1oGWCf59WfJDadC.jpg
Pobierz