Aktywne Wpisy
Emes91 +306
#polskiedrogi #policja #lodz #wypadek #csiwykop
No właśnie, niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nie zapieprzał 300 km/h na autostradzie i nie zabił 3-osobowej rodziny, w tym 5-letniego dziecka! Dosłownie każdemu może się zdarzyć!
Wina leży po obu stronach, po co ten 5-latek wchodził do auta, przecież pewnie nie musiał!
Poza tym nie rozumiecie, że Sebuś nie chciał, żeby zginęły aż 3 osoby!? Może był w stanie poświęcić życie jednej czy dwóch
No właśnie, niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nie zapieprzał 300 km/h na autostradzie i nie zabił 3-osobowej rodziny, w tym 5-letniego dziecka! Dosłownie każdemu może się zdarzyć!
Wina leży po obu stronach, po co ten 5-latek wchodził do auta, przecież pewnie nie musiał!
Poza tym nie rozumiecie, że Sebuś nie chciał, żeby zginęły aż 3 osoby!? Może był w stanie poświęcić życie jednej czy dwóch
Papileo +112
Imba się rozkręca! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Była dziewczyna Gargamela wrzuciła na tiktoka filmik, w który ujawnia, że się nad nią znęcał. Dodała głosówki i screeny ich rozmów, niezły psychol z tego cuckolda.
Jak ktoś liczył na jego powrót przy tej aferze, to niestety, ale on sam nie jest święty. W dodatku jakieś dziewczyny zaczynają na twitterze wrzucać screnny, jak do nich pisał gdy były nastkami... Co za
Była dziewczyna Gargamela wrzuciła na tiktoka filmik, w który ujawnia, że się nad nią znęcał. Dodała głosówki i screeny ich rozmów, niezły psychol z tego cuckolda.
Jak ktoś liczył na jego powrót przy tej aferze, to niestety, ale on sam nie jest święty. W dodatku jakieś dziewczyny zaczynają na twitterze wrzucać screnny, jak do nich pisał gdy były nastkami... Co za
1. Czy przytyje?
2. Czy po 2 tygodniach bez keto adaptacja wygląda tak samo jak na początku?
#keto
ad 2. Nie, ja po 3 tygodniach ostrego węglowania potrzebowałem 3-4 dni żeby wrócić do ketozy.
Właśnie nie :) cukier zawsze był i jest dla mnie na ostatnim miejscu, Dlatego ta dieta od początku nie była dla mnie problematyczna. Ale brakuje mi jednak chlebka, pierogów ruskich czy właśnie spontanicznej szarlotki
wszystko jest dla ludzi tylko musi byc umiar. jak #!$%@? sernik raz na tydzien to nic sie nie stanie, ale jak bedziesz jesc pol blachy na dzien to bedzie problemix ( ͡
Z doświadczenia ci powiem że po takiej przerwie na keto już pewnie nie wrócisz w najbliższym czasie, a przynajmniej większość osób miałoby z tym problem. Także ja bym się starał utrzymać obecną dietę jak najdłużej, najlepiej aż osiągniesz cel
No chyba że masz żelazne samozaparcie i jesteś w stanie jeść "normalne" rzeczy, liczyć kalorie i utrzymywać