Wpis z mikrobloga

Do Afryki. Równie rakowe te ogłoszenia co kartki od flipperów. Młode małżeństwo, do kolekcji... Już mi się takie rzeczy przewijały na grupach na FB. Coś mi rośnie w głowie jak czytam takie wysrywy.
  • Odpowiedz
to auta na wschód lub do Afryki. Nic nadzwyczajnego

@nochybaniebardzo: nadzwyczajne jest to, że janusz wykorzystuje trick psychologiczny sprofilowany pod stare baby sprzedające mieszkanie. No bo którego posiadacza Forda Transita za serce chwyci historia o młodym małżeństwie kolekcjonującym szroty na dojechaniu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JWP1: Zapomnieli napisać, że kupią za gotówkę, że to ich pierwszy samochód, że będą nim wozić bombelka do szkoły i że kupują z pomocą finansową rodziców.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JWP1: ja sprzedałem im swoją carinke, gościu przyjechał i pierwsze co powiedział że na zdjęciu wyglądała jakby miała progi i nadkola, a tu widać ewidentne braki.
W samochodzie nie działały prędkościomierz, ręczny, wycieraczki, ABS, olej łał się bo uszczelki pod klawiatura nie było, opony z 97r., do tego zrobiłem 60kk km bez zmiany oleju(tylko dolewki tyle ile wypluła). Dał 900zl i pojechał xD
  • Odpowiedz
@Flypho: @JWP1: mi tez się wydaje że to żart, a widać często bo pewnie pisze to jedna i ta sama osoba na wszystkich grupkach typu [miasto] ogłoszenia kupie sprzedam. Sam widziałem u siebie tak samo zredagowane ogłoszenie xd
  • Odpowiedz