Wpis z mikrobloga

Codzienna przypominajka, że liczba partnerów seksualnych ma kolosalne znaczenia jeśli szukasz kobiety z którą chcesz założyć rodzinę. Im więcej bolców tym mniejsze szanse na trwały i szczęśliwy związek. Gdyż duża liczba partnerów świadczy o:
- nimfomani/seksoholizmie i tym samym jest spore ryzyko wychowywania nie swojego dziecka.
- albo o tym, że laskę podświadomie ciągnie do debili z którymi nie da się stworzyć trwałego związku.
- albo o tym, że laska jest psychiczna i nikt z nią dłużej wytrzymać nie potrafi.

Garść faktów naukowych:

Wojna idei: https://www.youtube.com/watch?v=F3VF8LJIWho&t=8s

Wpływ ilości partnerów seksualnych oraz wieku rozpoczęcia współżycia na jakość związków i ilość rozwodów. Kobiety posiadające więcej partnerów seksualnych oraz zaczynające kontakty seksualne wcześniej mają mniej stabilne małżeństwa oraz raportują mniejsze zadowolenie z związku i poziom szczęścia, w porównaniu do tych kobiet które mają mniej partnerów seksualnych i zaczynają współżycie później:
http://s3.amazonaws.com/thf_media/2003/pdf/Bookofcharts.pdf
https://ifstudies.org/blog/counterintuitive-trends-in-the-link-between-premarital-sex-and-marital-stability

Wśród kobiet posiadających 5-9 partnerów seksualnych występuje 21% szansa na opryszczkę (u mężczyzn10%). U kobiet posiadających więcej niż 10 partnerów szansa wynosi 37%(u mężczyzn 19%):
https://en.wikipedia.org/wiki/Epidemiology_of_herpes_simplex

#takaprawda #przegryw #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks
J.....y - Codzienna przypominajka, że liczba partnerów seksualnych ma kolosalne znacz...

źródło: comment_1641276211voxaxsvZT3jv2IrcjvHZEH.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: Ale wiesz że brak albo bardzo mała liczba partnerów seksualnych to też zła odpowiedź. Myślę że złoty środek to około 3-4 partnerów przed finalnym założeniem rodziny.
  • Odpowiedz
@ivan777: wg norm fantastów od "rozpustnych kobiet" tylko dziewica.

I mają rację w tym względzie że kobiety które wychodzą a mąż za pierwszego partnera mają najstabilniejsze malzenstwa.

Bo to po prostu fundentslistki religijne. Ale inaczej - są to osoby dla których małżeństwo jest święte.

Jest tylko jeden problem... Takie osoby patrzą z obrzydzeniem na wykopkow roztrząsających to w sieci.
Bo bycie aktywnym uczestnikiem tagi #przegryw jest dla takich kobiet absolutnie sprzeczne
  • Odpowiedz
I mają rację w tym względzie że kobiety które wychodzą a mąż za pierwszego partnera mają najstabilniejsze malzenstwa.

@graf_zero: Noooo. I siniaki na mordzie od tego jak je chłop napierdziela. A po latach wrzody, depresje i chorobę alkoholową.
  • Odpowiedz
Ale wiesz że brak albo bardzo mała liczba partnerów seksualnych to też zła odpowiedź.

@ivan777: mała liczba partnerów seksualnych, lub ich brak jest najczęściej spowodowana:
- nieśmiałością.
- albo tym, że ktoś już po po prostu znalazł swoją połówkę, bo potrafi tworzyć trwałe związki i być wiernym.
- albo tym, że ktoś jest dosyć wybredny i nie chce byle czego.
  • Odpowiedz
@ivan777: Ale małżeństwo całe :D

A tak na serio - to dane z USA. Tam łatwiej o rozwód, tam rzadziej żenią się "doły społeczne". Więc te super-stabilne małżeństwa dziewic, to fundamentaliści którzy mają możliwości aby żyć na poziomie.
Wiadomo że przemoc też się zdarza, czy molestowanie dzieci, ale raczej nieszczególnie CZĘŚCIEJ niż w innych grupach
  • Odpowiedz
Ale małżeństwo całe :D

@graf_zero: I pón Bóczek i dzieciontko się cieszą :D

Co do stanów, to jednam mamy u nas inne realia. Czasy też się zmieniają i dzisiejszy rynek matrymonialny jest inny niż ten sprzed 10 albo 20 lat.
  • Odpowiedz
I pón Bóczek i dzieciontko się cieszą :D

@ivan777: Wiesz, ja im w małżeństwa nie zaglądam.

Mnie natomiast śmieszą faceci którzy wyobrażają sobie dożywotnie małżeństwo z dziewicą, mimo że absolutnie nie podzielają systemu wartości który powoduje że chcesz do ślubu czysty/czysta iść.

No i pomimo faktu że mają często takie deficyty emocjonalne że nie potrafią ŻADNEJ relacji z kobietą zbudować, nawet na 3 miesiące. Ale będą porównywać szansę na rozwód w
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: Ja kobiet nie oceniam bo sam się waliłem na lewo i prawo i nie chce mieć żadnej partnerki. Jest mi dobrze jak jest, a wejść w jakieś relacje to jest kwestia odpalenia Tindera, średnio 1-2 miesiące, potem sobie przypominam dlaczego wolę być sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@derek_se: Bo twój ziomek i jego kobieta mają po prostu poukładane w głowie i dlatego im się udało, natomiast ci co mają sporą liczbę mają zwyczajny #!$%@? we łbie czego rezultatem jest właśnie duża liczba partnerów seksualnych.
  • Odpowiedz