Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mac34: No od trzech tygodni strasznie nudze sie w pracy, ale tak ze az do zesrania. Poza tym zycie mam jak w koszarach. Wszystko musi byc na czas i o danej porze. Co porabiasz "w piwnicy" grasz w cos czy ogladasz/lurkujesz?
  • Odpowiedz
@Niedobry: wegetuje raczej, w nic nie gram bo wszystko mnie nudzi, psycha siada, bo przez fobie zaraz będę miał pond 50% nieobecnosci i ze szkoły wyrzuca, będzie bohatyr, będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niedobry: niestety nie, po zbyt dużej liczbie nieobecności, przestali mi je usprawiedliwiać ( ͡° ʖ̯ ͡°), rodzice mówią że nawet jak jesteś pelnoletni a nie chodzisz do szkoły, możesz dostać kuratora i się dyniam trochę.
  • Odpowiedz
@Mac34: Okej. To nie jest prawda. Obowiazek szkolny jest do 18 roku zycka. Z tego co pamietam nic sie nie zmienilo do tej pory. Teraz tak... Szkola ma obowiazek Ci uznac nieobecnosci potwierdzone zwolnieniem lekarskim. Moze sprawdz to i zakombinuj. Hmm. Musisz troche pogooglac po przepisach. Nie pamietam dokladnie. Ale sam LO czteroletnie "zrobilem w dwa lata" kiedys. Jest mozliwe chyba i dzis.
  • Odpowiedz