Wpis z mikrobloga

Czy to ja po prostu się tym już, po wielu latach, znudziłem? Czy to obiektywnie stało się już tak denne? Powiedzcie mi proszę! Otóż, żadnego, powtarzam ŻADNEGO kanału US17, poza Messi, zwyczajnie nie da się już oglądać. To jest tak nudne i bezbeczne, że widok tego jest wręcz fizycznie bolesny.
#kononowicz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adolffhq: Czasem zdarzają się śmieszne listy tak raz na dwa tygodnie. Ale miałem tak jak ty w okresie od początku 2020 to jesieni 2021 nie śledziłem bo mi się znudziło. Mi przerwa dobrze zrobiła, tobie też polecam.
  • Odpowiedz
@adolffhq nie tylko Ty tak masz, ja też coraz rzadziej zaglądam na kanały związane z uniwersum, brakuje polotu, grubas tylko mitomani na filmach Arona od psa jacka, szczur już nie gada do kamery nad miską tylko gada głupoty o jakichś podstawionych roksach, na lajtach nuda, że ledwo z 6h lajta można 6 minut dymów wyciąć, generalnie straszna posucha od kilku lat alw niestety dobre czasy szkolnej już nie wrócą, jak byli
  • Odpowiedz
@Artok: Nie ma szans, stara szkolna już nie wróci! Zobacz do jakiego stanu pozwolili doprowadzić jora i knura? Oni już nie są w stanie dawać nam radości i zabawy takiej jaką dawali. Jak tylko podupadną obaj na zdrowiu to wtedy dopiero będą otwarte drzwi do belwederu bo "oni" jak będzie trzeba pomagać tak fizycznie choćby jednemu z nich to najzwyczajniej schowają głowy w piach. Ale Wojtek nie musiał wracać do
  • Odpowiedz
@adolffhq: True gdyby nie jakieś shoty/podsumowania tygodnia i skróty messiego z najciekawszymi akcjami to praktycznie zapomniał bym o szkolniakach no i może jeszcze ta wojenka olo mnie jakoś tam ciekawi.
  • Odpowiedz
Od kilku miesięcy filmy z Kononem są tak podobne, że nawet kadr się nie zmienia. Przecież wiadomo, że na filmie będzie mówił jakieś bajki. Ile można oglądać takie wysrywy? Jak jest jakaś awanti to wywołana listami od bielszczaka. Nuda nuda nuda.
  • Odpowiedz