Wpis z mikrobloga

@Patus_Michal_Pol to albo łańcuch albo u lock. Ale jak nie zostawiasz go w widocznym miejscu z kamerami to żaden z nich ci nie pomoże. Ja mam ponad 20 letni rower i zawsze go zostawiam z łańcuchem zapiętym na ramię obok jakiś droższych rowerów takich jak twój i nie muszę się martwić xd. Przedstawię to tak:
Łańcuch - przetną, złamią zamek, ale jest wygodniejszy w transporcie
U lock - nie przetną, ale złamią
@CrazyxDriver: jaki masz lżejszy łańcuch o podobnym stopniu bezpieczeństwa co ten kryptonite messenger mini plus (chyba na screenie jest ten)?

+/- 1 kg taki ulock waży. No i on ma ten pałąk śmieszny dodatkowy, a są takie bez tego.
Każdy łańcuch będzie raczej cięższy.

Łańcuchem się wygodniej rower przypina ale troche nie wiem jak łańcuch chcesz transportować.
Owinięty o ramę porysuje rower, chyba że gruz i komuś nie zależy.

Ulock w
@Haxxor: SRACZKAMI dawaj filmik gdzie otwieraja wykalaczkami a jak nie to
@ashmedai: nastepny mundry ktory nie wie co gada, zajelo doswiadczonemu minute narzedziem ktore stworzyl/stworzyli gdzies w ameryce, istnialo podobne u chinczykow ale nie tak finezyjne, 1% moze wie jak sie nim poslugiwac, reszta zwyczajnie bierze szlifierke i rznie w 2 minuty
@Patus_Michal_Pol: zalezy, pomaranczowe chyba raczej wszystkie takie same, no takie minumum ale za to lzejszy od onguarda