Aktywne Wpisy

Jade +534
Szukam dzialki budowlanej. Na grupie facebookowej dot. działek zadałem pytanie o takie dzialki, Pani odpisała i dała linka do ogłoszenia pośrednika. Umówiłem się na oglądanie i pani pośrednik nie pamiętała wymiarów dzialki, granice miały być oznaczone przez geodetę - nie potrafiła znaleźć palików. Najlepsze jednak przed nami. W miejscowym planie zagospodarowania czesc dzialki jest przeznaczona na drogę dojazdową, więc pytam co z tą drogą, pani pośrednik coś mówi że w sumie nie

bialykruczek +5
źródło: temp_file2759582064250933448
Pobierz

źródło: comment_1641129493AHLRGmdVhaFssznXJXRg8z.jpg
PobierzEdit: A jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio to chyba stwierdzili, że w każdym filmie musi być przeklinanko, bo to śmieszne i w ogóle. Dla mnie to bardzo słabe. ¯\_(ツ)_/¯
Hed jest megatryhardujący i razem z sepleniącym Mateuszem powinni zmienić się z jajkiem z ramenu.
nie rozumiem "fenomenu" Heda, strasznie odbiega od tematu i 1/3 jego materiałów to autopromocja jego nieśmieszności wyglądającej na wymuszoną.
Julki jeszcze tak źle bym nie oceniał, bo może się wyrobi. Szefu i Arasz też byli ciency, sztywni i lekko tryhardujący na początku ale szybko zrobili się top. aczkolwiek jej miłość do MMORPG nie wróży
źródło: comment_16411482617CFE81grRFHJ5oXyITlpIp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1641151143ee0omVti1AXNlem1UqN0xf.jpg
Pobierz