Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@elf_pszeniczny: niektórzy lubią swoja prace, może być to dla nich odskocznia od zycia codziennego w domu, albo chca w ciszy popracowac a nie halas w domu, albo sa sami i co maja robić, wola być w pracy. Ja w mojej poprzedniej pracy też praktycznie bralem tylko ten dlugi, a tak to tylko pojedyncze dni, i też mi zawsze na początku roku pokazywalo 40 dni
  • Odpowiedz
  • 2
@12lat25cm: no, a nie lepiej sobie zostawic kilka dni awaryjnie? Coś sie stanie pod koniec roku - jakis pilny wyjazd, a Ty nie masz już urlopu od czerwca i potem albo l4, albo bezplatny xD podziwiam takich ludzi
  • Odpowiedz
@kavior: trzymałem sobie 5 dni urlopu na okres pomiędzy świętami a nowym rokiem, gdyby coś w trakcie wypadło i musiałbym wziać 1-2 dni to po prostu bym przyszedł pomiedzy świetami a nowym rokiem, także nie oceniaj od razu.
  • Odpowiedz
  • 1
@12lat25cm: te "wykorzystuje caly urlop jak cywilizowany czlowiek" brzmialo jak niektórzy ode mnie z pracy czyli po prostu sierpień a on już nie ma urlopu xD ja skonczylem rok z 11 dniami, czyli obecnie mam 37.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kujol: w moim przypadku opłacało się #!$%@?ć za dzieciaka do dwóch szkół jak i wygrać pozycję w pewnej orkiestrze w Skandynawii ( ͡º ͜ʖ͡º)

Od 15 grudnia 2021 do 9 stycznia 2022 mam wolne.
Tydzień 8 wolne
Tydzień 10 wolne
Pomiędzy tygodniami 11 - 22 na pewno będę miał
  • Odpowiedz
@kavior: No ja zużywam urlop jak się da, a często dokładam do tego urlop bezpłatny, bo kasa kasą, ale życie, przyjemności itd są ważniejsze. Ważne by mieć 1-2 urlopy minimum 1 tydzień i 1 urlop z 3 tygodnie przerwy i jest ok. Ja nie wiem jak ludzie mogą mieć tyle dni urlopu - muszą mieć smutne życie, złą pracę itd. Ja gdybym mógł to bym brał jeszcze więcej urlopu, ale
  • Odpowiedz