Wpis z mikrobloga

• 0
@KrzyzaczeQ ekwiwalent za nieodebrany urlop zgodnie z KP jest wypłacany wyłącznie w momencie rozwiązania umowy lub przejścia między firmami na mocy art 23' KP, wówczas pracownik decyduje czy przenosi urlop czy wypłacają mu ekwiwalent.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Loloman: no to jeśli kasa schodzi na urlopie szybko to rozwiązanie: albo nie chodzić tak często na urlopy xD albo je spedzac w domu. Ja nie mam smutnego zycia, zlej pracy itp. zarabiam nieco ponad 4, co 3ci miesiac z rozliczeniem wtedy mam 5 i mi starcza jakos na opłacenie zycia, auta, przyjemności i jeszcze zostaje a) kasa b) urlop
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kujol: u nas w robocie mamy tą sama apke od comarchu i ja mam dzisiaj 0 dni xd coś się p------o chyba i nie mam jak zaznaczyć urlopu zaplanowanego na jutro xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PIAN--A_A--KTYWNA: miałem w wakacje 3 tygodnie i teraz 2 tygodnie na święta ciągłości a dalej mam tyle wolnego xd. Do tego jakieś pojedyncze dni też były.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Leithain: ja już pracuje ponad 10 lat i jakos nigdy nie musiałem brać bezpłatnego urlopu. 26 dni to jest prawie poltora miesiaca nie-pracy, jesli ktoś nie jest w stanie sobie tych 26 dni wygospodarować to już nie moja wina, ze p------------a urlopy na glupoty ¯\_(ツ)_/¯ i od kilku dobrych lat mi zawsze część urlopu zostaje. Może tacy ludzie pracują w gowno-pracach za najniższą krajowa to nie dziwne ze wola wziac
  • Odpowiedz
@kujol: mi zostało 8 dni z 26 i wykorzystałem je na tydzień po świętach i kolejny po nowym roku. do pracy 10 stycznia. polecam ten styl. budzisz się, jest 8.16 - myślisz sobie, że te chuje z pracy już pracują, przewracasz się na drugi bok, zasypiasz z uśmiechem na twarzy. potęga urlopu xD
  • Odpowiedz