Syn_Krzysztofa
9
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
CzerstwaBulka
@Syn_Krzysztofa: tam gdzie suonce nie dochodzi
3
manny_lanny
manny_lanny
@Syn_Krzysztofa: picasso
1
Blaskun
@Syn_Krzysztofa: aż mi się przypomniał internet na CD i zdjęcia różowej z dorysowaną głową Homera gdzie jego usta, to była jej bagina xD
1
Blaskun
@Syn_Krzysztofa: Dokładnie tego, czy ogólnie internetu na CD? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Blaskun
@Syn_Krzysztofa: No był drogi, to obrazki i jakieś flaszowe animacje, czy smieszne filmiki nagrywało się na CD i pożyczało znajomym. Szwagier miał kolesia z dobrym jak na tamte czasy netem, który handlował filmikami z sieci, to nie dość, że miałem dostęp do tych rzeczy, to jeszcze do filmów i to po cenie CD. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Syn_Krzysztofa
@Blaskun: O cholera, nie spodziewałem się, że była era handlowania filmikami z internetu. Niesamowite. Dziękuję za tę ciekawostkę :D
1
Blaskun
@Syn_Krzysztofa: To tak jak z erą handlowania pirackimi dyskietkami z grami. Niejeden spory hajs na tym zgarnął.
Ten znajomek szwagra zawsze miał najnowszy sprzęt dzięki temu, a nagrywarka, to kosztowała spory hajs na poczatku, ale jak widać opłacało się zainwestować. Niestety tak jak kablówka i filmy DVD zniszczyły wypożyczalnie (notabene w których też spora część, to były piraty) VHS tak internet zabił DVD i handel pirackimi filmikami, bo każdy miał
1
Syn_Krzysztofa
@Blaskun: Nie kojarzę tego internetu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
Syn_Krzysztofa
@Blaskun: Ogólnie internetu na CD, za młody jestem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0