Aktywne Wpisy

fuuYeah +25
Pamiętacie tego chłopca z mojego wpisu w 2016? This is him now, feeling old yet? Elegancko odśnieża, ktoś jeszcze powie że nie warto mieć dzieci?
Inwestycja powoli się zwraca <przeczytałeś to głosem walaszka>
#heheszki #dzieci
Inwestycja powoli się zwraca <przeczytałeś to głosem walaszka>
#heheszki #dzieci
źródło: IMG_1725
Pobierz
vieniasn +45
nie widzę wielkiej różnicy ze strajkiem czy bez no może poziom trochę wyższy niż ostatnie dni

@LukaszN: przez chwilę się zastanawiałem kto wpadł na pomysł żeby "śledztwo" pokierować w takim kierunku ale potem sobie przypominam, że w naszym pięknym kraju minister zrobił konferencję prasową żeby pokazać całej Polsce fotki i filmiki jak jakiś koleś rucha krowę.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
chlop z chlopem to zrobil i im sie podobalo a teraz z 1 robi sie ofiare a z drugiego kata, jeszcze jeden jest kuszony odszkodowaniem.
troche tak, ja od takich kontaktow uciekalem a co tam gejowi w glowie siedzi? ja na pewno gejom na przeszkodzie w milosci stac nie bede. 2022r a geje nie moga uprawiac milosci bo jeden na 12 lat a drugi jest ksiedzem
fakt ze mogli by poczekac ale widac tego nie zrobili no i co teraz? same nieprzyjemnosci
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
dokladnie tak
czuje pewna niemoc w tym ze nie moge decydowac za wszystkich o wszystkim
ale przyznam ci racje w tym ze powinien byc ukarany ale mimo wszystko sad powinien stwierdzic na ile to byly obopolne kontakty a nie ulegac naciskom
no tak, jak najbardziej, kk nie ma nic wspolnego z bogiem odkad sobie zmienia przykazania albo ustanawia nowe bozki takie jak jakas maryjka XD
@rafalkosnozawszenapropsie
Chłop
12 -