Aktywne Wpisy
blinkarA +28
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +37
jakie macie swoje małe marzenie

@LukaszN: przez chwilę się zastanawiałem kto wpadł na pomysł żeby "śledztwo" pokierować w takim kierunku ale potem sobie przypominam, że w naszym pięknym kraju minister zrobił konferencję prasową żeby pokazać całej Polsce fotki i filmiki jak jakiś koleś rucha krowę.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
chlop z chlopem to zrobil i im sie podobalo a teraz z 1 robi sie ofiare a z drugiego kata, jeszcze jeden jest kuszony odszkodowaniem.
troche tak, ja od takich kontaktow uciekalem a co tam gejowi w glowie siedzi? ja na pewno gejom na przeszkodzie w milosci stac nie bede. 2022r a geje nie moga uprawiac milosci bo jeden na 12 lat a drugi jest ksiedzem
fakt ze mogli by poczekac ale widac tego nie zrobili no i co teraz? same nieprzyjemnosci
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
dokladnie tak
czuje pewna niemoc w tym ze nie moge decydowac za wszystkich o wszystkim
ale przyznam ci racje w tym ze powinien byc ukarany ale mimo wszystko sad powinien stwierdzic na ile to byly obopolne kontakty a nie ulegac naciskom
no tak, jak najbardziej, kk nie ma nic wspolnego z bogiem odkad sobie zmienia przykazania albo ustanawia nowe bozki takie jak jakas maryjka XD
@rafalkosnozawszenapropsie
Chłop
12 -