Aktywne Wpisy
Roszp +143
Już pal sześć tę szybkość odtwarzania. Do telewizora cat 8, a w ścianie cat 5e, no ale liczy się ostatni metr, nie?
A jeszcze w telewizorze port stumegabitowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kolega wymieni zasilacze w tych ruterach to z rec.709 telewizor przejdzie w tryb rec.2100.
To je stan umysłu.
#tonskladowy – największe absurdy #audiovoodoo
A jeszcze w telewizorze port stumegabitowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kolega wymieni zasilacze w tych ruterach to z rec.709 telewizor przejdzie w tryb rec.2100.
To je stan umysłu.
#tonskladowy – największe absurdy #audiovoodoo
Jaadammm +809
Nie ma odwrotu od źle przepracowanego liceum
Osiemnastki, studniówka, pełno imprez, pierwsze wspólne wypady autami po zdobyciu prawka, wyjazdy letnie czy majówkowe, pierwsze miłości, tworzenie się wieloletnich paczek znajomych. To tu powstają wspomnienia na całe życie. Później nie ma już tego luzu i beztroski, a ten okres ciągnie się cały czas za nami...
Jeżeli komuś udało się naprawić życie, przy tym zepsutym okresie, to bardzo proszę się pochwalić.
#przegryw #gehenna #blackpill #rozwojosobistyznormikami #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61cc444c0ed247000a922965
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
no chyba jednak nie, bo ja mając 3cm więcej od ciebie i będąc okropnym suchoklatesem nie #!$%@?ę takich incelskich głupot tylko jestem w związku xD
Jak ja nie lubię takiego #!$%@?.Sorry.
Nie wiem jak u was Mireczko, ale ja technikum wspominam tak sobie. Żadna z moich znajomości z tego okresu nie przetrwała, tyłka ta z przyjacielem, którego znałem zanim tam poszedłem. 30 kolesi w klasie, 0 lasek. W całej szkole lasek nie było wcale. Problemy psychiczne dalej się ciągnęły, ale na studniówce byłem, dziewczyną z którą wtedy się spotykałem. Nasz związek trwał nieco ponad rok.
Technikum mimo wszystko coś mocno zmieniło
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: było nieco lepiej, ale nadal #!$%@?
Nie wierzcie w bzdury, że po studiach będzie lepiej. Nie wierzcie w bzdury, że po 30 będzie lepiej. Im starszy jesteś tym jest gorzej. Po studiach tryb praca-dom lub praca-dom-pasja tak ryje banie, że to jest nic w porównaniu do beztroskiego życia 20 latka.
Masz