@Projectal: @koralowiecc: @KotSzybki: dzięki :) Ogolnie dzisiaj odebralem i narazie testuje różne ustawienia itp. Jak na razie sztosik, jestem zadowolony :)
@Carbonara-Lover: narazie ciężko powiedzieć bo tak jak pisałem mam ją od kilku godzin dopiero i więcej czasu spędziłem na ustawieniach itp. ale sama przyjemność z jazdy duuzo lepsza
@czarekfcb: jak wrażenia z direct drive po zwykłych kierownicach? Bo korci mnie taki zestaw, ale 1000€ za przesiadkę z g29 trochę studzi zapał ( ͡°͜ʖ͡°)
@czarekfcb pod choinką znalazłem g920 - pierwsza kierownica i też banan nie schodzi z twarzy. F1 było ok zaraz po podłączeniu ale FH5 Dalej nie mogę wyczuć
@czarekfcb: ale ten telefon trochę Williamsa przypomina xD Sam zastanawiam się nad zestawem Thruatmasera z SF1000, ale widzę, że Fanateca też można do Xa podłączyć ( ͡°͜ʖ͡°)
#f1 #f12021 #simracing #fanatec #chwalesie
źródło: comment_1640714203oAxYvsfDV285jPrqq89Z6n.jpg
PobierzChociaż jeśli miałbym oceniać tylko po kierownicy to cs v2.5, niby też spoko ale teraz to już zabytek ;)
Co to za aplikacja na telefonie?
@Nie_masz_racj_idioto: tak, czekalem jakies 3 tygodnie
@
Jak wygram w totka to ci kupię
Sam zastanawiam się nad zestawem Thruatmasera z SF1000, ale widzę, że Fanateca też można do Xa podłączyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)