Wpis z mikrobloga

@Tetsuya: Jakiej szopce? Dla mnie to nie jest żadna szopka. Ja się nie boję igły, nie wierzę w szur-teorie o swoim niewolnictwie, pokazanie dokumentu nie jest dla mnie problemem, tak jak nie jest problemem legitymowanie się przy kupowaniu alkoholu czy jeździe samochodem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Jegwan: no co, oświecony człowieku? Zrozum, że wasze paranoje są w waszych głowach, a szczepionki nie są dla ludzi groźną "szprycą", która ma im cokolwiek zabrać xd
  • Odpowiedz
@Abaddon84: I jak długo tak zamierzasz i chcesz w tym trwać? 2 lata, 5 czy całe życie? Pokazywać paszport i pozwolenie na zjedzenie w restauracji, pójście do kina, sprawdzanie przy stoliku przez policję czy aby na pewno masz ten dokument, na stacji benzynowej, sklepie etc. etc. A nie daj Boże zapomnisz, przyjąć kolejnej dawki, cyk nie będziesz mógł iść do kina na swój ulubiony film. Aaaa, dobra zapomniałem, odpowiesz: No
  • Odpowiedz
  • 3
@ratownik17: to, o czym mówisz, to scenariusze, które wcale nie muszą się spełnić. Jak dobrze pójdzie, to koronawirus przy którejś odmianie się złagodzi i przejdzie w tryb choroby sezonowej, na którą będą szczepienia takie, jak na grypę. Wy zbudowaliście sobie scenariusz na totalny sanitarny faszyzm, którego wcale nie jesteśmy blisko, szczególnie w Polsce. Nacisk na obostrzenia osłabnie wraz ze śmiertelnością.

@Jegwan: nie oglądam tv, nie wiem o jakich
  • Odpowiedz
  • 1
@jozef-dzierzynski: no to dawaj, jaki jest przekaz filmów o robotach, które zbudowały ludziom wirtualna rzeczywistość w kontekście szczepień xD

@Jegwan: śmieszne jest to wasze odwracanie kota ogonem od niedawna i rozmywanie znaczenia słowa "foliarstwo". Nic nie zmieni waszego żółtonapisiarstwa
@Maure: #!$%@?
  • Odpowiedz
@Abaddon84:

Nie jestem foliarzem, ale uważam że w końcowej scenie analityk nawiązywał do lockdownu i jest to pierwsza rzecz jaka mi przyszła do głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz