Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Takie sytuacje zdarzały się już wcześniej - Lopetegui z kadry Hiszpanii do Realu czy Koeman z Holandii do Barcy. Zawsze chodziło o własny interes i hajs. Życie.
#reprezentacja #pilkanozna
TOGETHER TO KATAR
Niemniej jednak większość oburzenia jest z powodu faktu odejścia.
Leo kochany, potem opluwany. Siatka, piłka ręczna, za każdym razem te same reakcje społeczne.
I wg mnie za bardzo obwinia się trenera za to co o----------a zawodnicy.
@Minieri: co podobno jest standardem, coś jak to że nie ma klauzuli odstępnego nie oznacza że piłkarz może z dnia na dzień odejść za free, po prostu nie może odejść bez porozumienia między stronami.
Podejrzewam, że będzie wręcz przeciwnie - zrobisz na mikro wysryw o tym jaka ta firma niepoważna, poprosisz wykopków żeby jej unikali i jeszcze będziesz ciągać ją po sądach.
@puzonyyx: Czy ty czytasz co piszesz? Klauzula odejścia 500 tys euro, jest korzystna, ale zerwanie kontraktu i zapłacenie 300 tys odszkodowania już jest niekorzystne? Zawsze klauzula może być wyższa niż to co da PZPN-owi sąd FIF-owski.
@Minieri: Tak było, byłem tym kontraktem.
Co do Koemana i Lopetegui powtórzę ponownie co napisałem - decyzje obydwu mają to wspólnego z Souzą, że wszyscy kalkulowali na własną korzyść i