Wpis z mikrobloga

@LubieDlugoSpac: dla mnie ważniejsza była różnica między nim a Lewandowskim. Lewy gdy się przełamał w reprezentacji i strzelił gola to uciszał gwiżdżących na niego kibiców a Ronaldo jak w jednym meczu zmarnował z 10 okazji i w końcu strzelił to.... przepraszał gwiżdżących kibiców.
  • Odpowiedz
@ryzu: Jest opinia publiczna czyli np. kibiców i jest każdego z osobna - prywatna. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Ja do niego mam tylko żal, że wybrał zespół z BPL tym samym wzmacniając konkurencję. Tylko tyle.
  • Odpowiedz
@ryzu: Na to zasłużył, wczoraj też było słychać przed meczem. I mam nadzieję, że będzie słyszał to za każdym razem w meczu przeciwko Arsenalowi.
cesar90 - @ryzu: Na to zasłużył, wczoraj też było słychać przed meczem. I mam nadziej...
  • Odpowiedz
@ryzu: (#)

No to co was tak boli d--a, że wczoraj się cieszył z gola?

jakich nas? Wpis dodał sympatyk Realu, a w którym miejscu mam pretensje do tego, że zawodnik Manchesteru cieszył się ze strzelenia bramki?
  • Odpowiedz
@Pustulka: was kibiców kanonierów, wystarczy poczytać komentarze pod gifami, filmikami z jego celebracją lub pod artykułami gdzie obok opisu przebiegu meczu o tym jest wspominane
  • Odpowiedz
@ryzu: (#)

wystarczy poczytać komentarze pod gifami, filmikami z jego celebracją lub pod artykułami gdzie obok opisu przebiegu meczu o tym jest wspominane

Czyli, że nie na Wykopie, tylko w jakiś tam innych miejscach? więc jeżeli nie na Wykopie to nie pisz was, bo to co wypisują na kanonierce, devilpage czy innych tego typu portalach mnie nie interesuje.
  • Odpowiedz