Aktywne Wpisy
Yaszu +138
dom_perignon +135
Czyli CPK uwalone. Zamiast tego ma być rozbudowa Okęcia, która jest nierealna ze względu na bariery przestrzenne.
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Szwagier kupił dzieciakom po switchu i wykupił switch online family na rok za 140zl. No i tutaj pojawia się pytanie, jak to dobrze ustawić żeby na dwóch switchach można było grać normalnie w różne gry z usługi switch online jednocześnie? Aktualnie wygląda to tak, że ściągnął swoje konto na dwóch konsolach ale w momencie gdy odpala grę na drugiej konsoli to na tej pierwszej wywala komunikat, że na innej konsoli włączono grę i ja wyłącza z automatu.
Z tego co rozumiem to idea tego abonamentu jest taka, że można tego używać nawet do ośmiu konsol. Jak to ustawić? Czy ustawia się gdzieś coś w stylu konsola domowa jak na xboxie? Czy może na ich konsolach trzeba stworzyć osobne nowe konta Nintendo i to jego z subskrypcja ustawić jako "master" konto?
Może noobskie pytanie ale ja zawsze byłem Team Xbox i tam wydaje mi się to dużo bardziej intuicyjne.
Rozumiem, że w takim wypadku trzeba dzieciakom stworzyć konta z mailem itd.
Dokładnie tak.
@Parkero: Żeby dodać konta do rodziny trzeba się zalogować na konto Nintendo w przeglądarce i ta opcja jest gdzieś w panelu ustawień konta.