Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
Ja #!$%@?ę xD jestem #!$%@?. Magia świąt.
Dziewczyna chciała srebrny łańcuszek na święta, więc postanowiłem dać z siebie więcej niż 30% i zacząłem szukać. Poprosiłem matkę i brata o pomoc, bo on też swojej kupił całkiem ładny.
Ja jak to ja to wybrałem to co mi się najbardziej podobało. Taki tam zwykły łańcuch i zawieszka ze szczurem (lubi szczury i mamy kilka, dba o nie i zna się na hodowli).
Jednak stwierdziłem, że chciałbym dać jej coś lepszego i szukałem czegoś innego. Matka mnie namówiła na coś innego, droższego i teoretycznie lepszego.
Dziś daje dziewczynie ten prezent i była niezadowolona xD odpowiedziałem zgodnie z prawdą że musiałem mieć pomoc żeby wybrać jej coś ładnego, bo moje ostatnie prezenty to była wtopa.
Dziewczyna rozczarowana, bo chciała zwykły łańcuch, a ja #!$%@? przed świętami, bo wkładam w to serce i gówno z tego jest xD
Pojechałem w to samo miejsce. Poprosiłem o najzwyklejszy łańcuch i wziąłem tę zawieszkę.
Dałem jej i była zadowolona XD
I teraz siedzę na nią #!$%@?, a ona obrażona w drugim pokoju, bo uznałem że nie zachowała się dobrze.
Człowiek się stara, a lepszy efekt osiągnąłem jadąc i robiąc to na #!$%@? i jeszcze za o wiele niższą cenę.

Także ten.

#heheszki #swieta #wigilia #zalesie #gorzkiezale
  • 28
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@programista15cm:
1. Nie znam się na tym.
2. Chciałem kupić jej coś dobrego.
3. Poprzednie prezenty, które sam wybrałem były klapą i do teraz gdzieś leżą, albo je oddała komuś innemu xD