Ja #!$%@?ę xD jestem #!$%@?. Magia świąt. Dziewczyna chciała srebrny łańcuszek na święta, więc postanowiłem dać z siebie więcej niż 30% i zacząłem szukać. Poprosiłem matkę i brata o pomoc, bo on też swojej kupił całkiem ładny. Ja jak to ja to wybrałem to co mi się najbardziej podobało. Taki tam zwykły łańcuch i zawieszka ze szczurem (lubi szczury i mamy kilka, dba o nie i zna się na hodowli). Jednak stwierdziłem, że chciałbym dać jej coś lepszego i szukałem czegoś innego. Matka mnie namówiła na coś innego, droższego i teoretycznie lepszego. Dziś daje dziewczynie ten prezent i była niezadowolona xD odpowiedziałem zgodnie z prawdą że musiałem mieć pomoc żeby wybrać jej coś ładnego, bo moje ostatnie prezenty to była wtopa. Dziewczyna rozczarowana, bo chciała zwykły łańcuch, a ja #!$%@? przed świętami, bo wkładam w to serce i gówno z tego jest xD Pojechałem w to samo miejsce. Poprosiłem o najzwyklejszy łańcuch i wziąłem tę zawieszkę. Dałem jej i była zadowolona XD I teraz siedzę na nią #!$%@?, a ona obrażona w drugim pokoju, bo uznałem że nie zachowała się dobrze. Człowiek się stara, a lepszy efekt osiągnąłem jadąc i robiąc to na #!$%@? i jeszcze za o wiele niższą cenę.
@Cztero4tomowy_: dziewczynie się spodobał najtańszy łańcuszek z zawieszką, którą by dziewczyny nie założyły przy imprezie rodzinnej, ona założy i się cieszy z niego, ale niesmak mi pozostał.
@Opportunist: to jest prawda i to był ostatni raz xD Dziewczynie na urodziny kupiłem krajalnicę i też była zadowolona XDDDDDD ale wtedy to była lipa z kasą i robiliśmy remont kuchni.
@Garztam: raczej upośledzony emocnonalnie. Rozmyles odpowiedzialność za własne decyzje i wyzywasz się na ludziach wokół? Nie przypomina ci to rodziców?
@programista15cm: 1. Nie znam się na tym. 2. Chciałem kupić jej coś dobrego. 3. Poprzednie prezenty, które sam wybrałem były klapą i do teraz gdzieś leżą, albo je oddała komuś innemu xD
@Garztam: to trzeba się poznać, pogadać z nią o tym i znaleźć rozwiązanie a nie rozmywać temat na matkę i brata a potem się #!$%@? że sprawa potraktowales na #!$%@? i jeszcze masz pretensje do innych
Dziewczyna chciała srebrny łańcuszek na święta, więc postanowiłem dać z siebie więcej niż 30% i zacząłem szukać. Poprosiłem matkę i brata o pomoc, bo on też swojej kupił całkiem ładny.
Ja jak to ja to wybrałem to co mi się najbardziej podobało. Taki tam zwykły łańcuch i zawieszka ze szczurem (lubi szczury i mamy kilka, dba o nie i zna się na hodowli).
Jednak stwierdziłem, że chciałbym dać jej coś lepszego i szukałem czegoś innego. Matka mnie namówiła na coś innego, droższego i teoretycznie lepszego.
Dziś daje dziewczynie ten prezent i była niezadowolona xD odpowiedziałem zgodnie z prawdą że musiałem mieć pomoc żeby wybrać jej coś ładnego, bo moje ostatnie prezenty to była wtopa.
Dziewczyna rozczarowana, bo chciała zwykły łańcuch, a ja #!$%@? przed świętami, bo wkładam w to serce i gówno z tego jest xD
Pojechałem w to samo miejsce. Poprosiłem o najzwyklejszy łańcuch i wziąłem tę zawieszkę.
Dałem jej i była zadowolona XD
I teraz siedzę na nią #!$%@?, a ona obrażona w drugim pokoju, bo uznałem że nie zachowała się dobrze.
Człowiek się stara, a lepszy efekt osiągnąłem jadąc i robiąc to na #!$%@? i jeszcze za o wiele niższą cenę.
Także ten.
#heheszki #swieta #wigilia #zalesie #gorzkiezale
Dziewczynie na urodziny kupiłem krajalnicę i też była zadowolona XDDDDDD ale wtedy to była lipa z kasą i robiliśmy remont kuchni.
@Garztam: magia świąt ( ͡° ͜ʖ ͡°) bez awantury to nie święta.
Ano i ten kocur musi być łowny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Garztam: raczej upośledzony emocnonalnie. Rozmyles odpowiedzialność za własne decyzje i wyzywasz się na ludziach wokół? Nie przypomina ci to rodziców?
tzn?
@Garztam: wtf?
nie wiem co o tym myślec w sumie, nie wiem co lepsze - żeby ona wzięła i udawała, że się cieszy, czy żeby szczerze powiedziała, że jej sie nie podoba
1. Nie znam się na tym.
2. Chciałem kupić jej coś dobrego.
3. Poprzednie prezenty, które sam wybrałem były klapą i do teraz gdzieś leżą, albo je oddała komuś innemu xD