Aktywne Wpisy
Kantar +6
W zeszłym weekend miałem u siebie po raz pierwszy od dawna kobietę.
Nie wiedziałem czy po 2h iść w seks i większy dotyk (czy tego chce) itd to położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem
"Czuję że się zaraz spocimy". Tak nawiązanie do seksu pośrednie/żartobliwe, żeby zobaczyć jak zareaguje bez wyjścia na creepa i pójśćia od razu w erotyczne rzeczy.
I skończyło się na tym, że wyszła po godzinie niecałej. W
Nie wiedziałem czy po 2h iść w seks i większy dotyk (czy tego chce) itd to położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem
"Czuję że się zaraz spocimy". Tak nawiązanie do seksu pośrednie/żartobliwe, żeby zobaczyć jak zareaguje bez wyjścia na creepa i pójśćia od razu w erotyczne rzeczy.
I skończyło się na tym, że wyszła po godzinie niecałej. W
Wrrronika +10
Na nocnej może siedzieć jedynie przegryw, wieczny singiel, bezrobotny i zraniona "artystyczna dusza". A to tylko twój opis
- Maseczki? Olaboga wolność mi odbierają! Auschwitz! Barbarzyństwo!
- Podsłuchiwanie opozycji w trakcie wyborów przez służby? Jak nie łamali prawa nie ma się czego bać! Komorowski stał na krześle to przegrali! Ale zegarek Nowaka!
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
a jest naprawdę mocna konkurencja...
@LittleOpa: Ale taguj #urojenialewakoidalne xDDD
Wyborcy Konfederacji po prostu mają PiS za moralne dno i ich już kompletnie nic nie zdziwi. Natomiast dziwi ich bardziej, że jeszcze KO, PSL, Lewica i Hołownia z nimi współpracują żeby zwalczać Konfę w Sejmie np. organizując potajemnie Komisję Zdrowia
@wojtas_mks: przeciwnie - mają PiS za moralny autorytet, dlatego głosują na ich bojówkę.
@su1ik: Kiedy Konfederacja potajemnie dogadała się z PiS w jakiejś sprawie? Organizowali np. obrady Sejmu tylko z udziałem PiS i Konfederacji? Robili sami sobie Komisje Sejmowe bez informowania innych partii? Wykluczali z obrad posłów innych niż PiS i Konfederacja? Kiedy jakiś poseł Konfederacji przeszedł do PiS gdy PiSowi brakowało większości?
Bo PiS z KO, Lewicą, PSL i
To że jęczą o maseczkach i gospodarce, którą i tak mają w nosie nie zmienia nic. Oni z wolnością mają tyle wspólnego co nic.
maseczki i cała reszte covidowych obostrzeń opierają się na guwno rozporządzeniu wiec sa bezpodstawne ¯\(ツ)_/¯
ot zalety dupokracji. oddajesz pełną władze tym którzy układają listy wyborcze i potem z list wybierają sobie wiernych posłów ¯\(ツ)_/¯
@Frasad: no tak, aborcja ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Shagot: To tylko wierzchołek góry lodowej.
@LittleOpa: Od kiedy wolnościowcy są za podsłuchiwaniem ludzi?
Nowak ma grube afery a nie zegarek, z tego co słyszałem, jak lewykopek próbował tak bronić PełO.
@wojtas_mks: Ciekawy sposób aby powiedzieć, że po prostu popierają te działania i sami by tak samo zrobili.
@milymirek: Od nigdy. Ale mówimy o Konfederatach.