Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +353
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Jestem niezwykle podniecony.
W #pracbaza dostaliśmy dzisiaj paczki świąteczne i nie spodziewałem się aż takiego uznania.
W końcu po wielu latach ciężkiej pracy nasz szef docenił nas i dał nam możliwość zakosztowania luksusu.
Tak, dzięki hojności szefa będę dzisiaj mógł zakosztować świata ekskluzywnych #a-----l.
Wiem że nie wypada się chwalić ale nie mogę się powstrzymać, dzisiaj spróbuję prawdziwej #w----y, trunku dla elit.
Wypije sobie dzisiaj szklaneczkę z lodem jak gentelmen a resztę zabiorę w święta do rodziców żeby wszystkich poczęstować, trzeba mieć gest.
Szwagrom buty spadną jak zobaczą jak mnie w pracy doceniają a Ojciec będzie na pewno że mnie dumny.
#pijzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Trabzi: dziekuje
@KolorowyMisioPluszowy: na pewno nie, za 50zl to można kupić sobie 0.7 wódki a nie ekskluzywny złoty trunek
@rozdartapyta: pewnie tak, może to jakaś wyjątkowa edycja, przez to golden
@KolorowyMisioPluszowy: jeszcze nie piłem, widzisz, picie w----y to rytuał elit a nie chlapanie jak zwierzę
@Hambercios: jestem zwykłym robotnikiem, to uznanie mojej ciężkiej pracy
@KolorowyMisioPluszowy: 30zł za 0,7 xD