Wpis z mikrobloga

@JohnRamboo: strasznie się zesrałeś a nie za bardzo wiem o co

Chłop wyraźnie napisał "tacy jak ty" a na wykopie nikt się nie sra o zaimki więc tak, [1] potrzebne źródło że tacy jak on srają się o zaimki. Na razie jedyny incydent kałowy wystąpił w twoim ostatnim komentarzu
  • Odpowiedz
@placebo_: Prawicowy chłop (może siebie tytułować Panem ale nim nie jest) pisze na lewackim portalu Amerykańskim Twitter to już w zasadzie powinno powiedzieć wszystko o tym człowieku.
  • Odpowiedz
@justkilling: jak taki incydent u mnie wystapi to na pewno to zauwazysz poki co mam to beke z ciebie i tobie podobnych xD wlasnie odkrylem zloto jakim sa znaleziska o discordzie neuropkow, widze ze sporo mnie ominelo. Tak czy siak znalazlbys takich co sie srali o te zaimki x czas temu.
  • Odpowiedz
@JohnRamboo: Nie znalazłbym bo ich tu nie było, jeśli uważasz inaczej to to znajdź i mi zamknij mordęa co ty tam sobie o discordach, neuropkach czy innych stop bzdurom piszesz to mnie ani grzeje ani ziębi, bo ja zupełnie z tobą o tym nie dyskutuje.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@placebo_: niech płatek śniegu p----------i się polskich do ojkofobicznych reklam barszczu z kartonu ze zwrotem "skąd wiemy, że już są święta" i innych majonezów, gdzie nie mówią o jakich świętach mowa

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: no wiadomo, ale choinka, wieczerza wigilijna, święty Mikołaj, to po prostu tradycja. Spotykasz się wtedy z rodziną, często z tą dalszą co u wielu nie zdarza się często. Możesz sobie wierzyć w co chcesz, lub nie wierzyć wcale, ale to nic innego jak część naszej kultury i dziedzictwa. Trzeba być ślepym, żeby nie zauważyć jak na naszych oczach progresowcy zmieniają pojęcia, a tym samym zmieniają rzeczywistość parafrazując mistrza Konfucjusza.
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: Czyżby firma na e i bank na u? Witam kolegę i ja jakoś patrząc na to że większość naszych wspólnych kolegów z pracy to aktualnie obcokrajowcy (i to w większości nie obchodzący świat) nie dziwię się że wysyłają to co wpasuje do się większości.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@placebo_: przecież "happy holidays" to nowomowa mająca jedynie na celu wyprzeć zwroty związane z chrześcijaństwem, nikt jakoś nie składa nikomu życzeń z okazji długich weekendów xD
  • Odpowiedz
@placebo_: Kolejny, co nie rozumie koncepcji płatka śniegu. Nie, nie każdy, kto zwraca uwagę na jakąś głupotę innych jest płatkiem śniegu (nawet jeśliby się mylił - istotne są motywacje). Płatki śniegu dostają bólu d--y (tj. obrażają się, a nie po prostu irytują, bo to dwie różne rzeczy), bo ktoś kwestionuje ICH OSOBISTĄ wyjątkowość. Tutaj Warzecha po prostu zwraca uwagę na absurd składania świątecznych życzeń bez odniesienia do Bożego Narodzenia. Bo
  • Odpowiedz
@Axoi: Nie miało to żadnego sensu. Boże Narodzenia to jest święto wspólnego dla całego europejskiego obszaru kulturowego, natomiast jak ktoś jest spoza niego, to po co mu w ogóle składać życzenia?
  • Odpowiedz
@kilemile: bo w tym terminie że względu na przesilenie większość osób obchodzi jakieś święta po prostu, w praktycznie wszystkich religiach - składanie wtedy życzeń trafi w niemal każda wierzącą w cokolwiek osobę? Swoją drogą największym wyjątkiem jest tu akurat należące też do europejskiego kręgu kulturowego prawosławie, które owszem ma boże narodzenie ale w innym terminie.
  • Odpowiedz