Aktywne Wpisy

Nutaharion +136
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta

źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Co to oznacza dla nas, rodziców ?
Żona płacze, załamana. Lekarz mnie nie wpuścił bo COVID
@broker ma rację. Zazwyczaj kolejny krok to jeden z testów NIPT lub amniopunkcja (ale z tym wiąże się ryzyko poronienia, które jest stosunkowo niskie, ale jest). Nie wiem też jakie jest podejście lekarzy w PL, w Waszej sytuacji.
@broker
@veganka_
Dziękuję wam. Dużo mi pomogliscie. Czekamy za wynikami ze screena, które będą za kilka dni. Po nich udamy się na testy o których piszecie.
źródło: comment_1640028367Xxt870GBwFZ5PhFFGKzp7c.jpg
Pobierz@Reaamu
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Te również nas uspokoiły.
@Levetiracetam zwłaszcza Tobie dziekuje, przeczytalem twoje wpisy/komentarze i wiem że jestes mądrym i dobrym lekarzem.