Wpis z mikrobloga

Na świecie jest tylko jeden wyznacznik atrakcyjności dla mężczyzny.
Jeżeli, nieznajome kobiety, zaczepiały cię, chciały dostać twój numer, chciały się z tobą umówić, inicjowały kontakt, uganiały się za tobą, to znaczy że jesteś atrakcyjnym mężczyzną.
Jeżeli natomiast, nigdy ci się to nie zdarzyło, nigdy kobieta sama nie zainicjowała z tobą rozmowy, to its over..., możesz już czekać tylko na samotną matkę, która będzie potrzebowała oparcia w spokojnym i ułożonym mężczyźnie.

Pamiętaj nie ma znaczenia ile wziąłeś zimnych pryszniców, ile razy uderzyłeś pięścią w stół, ile razy nitkowałeś dzisiaj zęby, ile zjadłeś dzisiaj serków wiejskich. Jeżeli kobieta nie jest tobą zainteresowana to nic tego nie zmieni, zrobisz z siebie jedynie błazna.

#przegryw #blackpill #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #redpill #incel
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JediKnight: młody byłem, dopiero co prawko zrobiłem i pierwszy samochód kupiłem. Ja to się ogólnie nie dziwie zbluepillowanym, to jest stadium, od którego każda osoba 0-3/10 zaczyna i po prostu musi się obudzić tak jak ja. Czarna pigułka jest gorzka, masz odruchy wymiotne, wyparcie ale zawsze po czasie jak już jesteś świadom otaczającego cię świata jest lepiej
  • Odpowiedz
@tullion: do około 22lv byłem słabo widzialny, po tym okresie aż do teraz miałem kilkanaście sytuacji kiedy nieznajome kobiety w twarz mi powiedziały, że jestem bardzo przystojny. Na klubach jedna się na mnie nawet rzuciła, laska 7,8/10, dużo przyciągałem. Zresztą wszędzie gdzie pójdę wśród ludzi czuje bardzo duże zainteresowanie moją osobą i to bez względu na wiek. Ten sam wysoki szacunek wzbudzam wśród facetów. Ja to czuje i widzę. Jest
  • Odpowiedz
@adversarius: uuu norman w kontakcie z przegrywem activated. Nie wiem skąd wywnioskowałeś, że uważam, że przystojni faceci nic nie muszą robić XD. Wyraźnie napisałem:
"Jeżeli, nieznajome kobiety, zaczepiały cię, chciały dostać twój numer, chciały się z tobą umówić, inicjowały kontakt, uganiały się za tobą, to znaczy że jesteś atrakcyjnym mężczyzną. ", Jeżeli nie, to znaczy, że nie jesteś atrakcyjnym mężczyzną.
Koniec twierdzenia.
  • Odpowiedz
@tullion: mi się taka sytuacja raz przydarzyła, jak byłem w gimnazjum xD

Na turnieju koszykówki jakaś dziewczyna wzięła ode mnie numer, bo się jej koleżance niby spodobałem

Ale to było jeszcze przed erą mediów społecznościowych
  • Odpowiedz
@tullion: to jest prawda, możesz skakać przez pół roku wokół laski, ale pamietaj: nawet jak po dwóch latach zaliczysz seksy to jest 90% szansy, że to będzie wasze ostatnie spotkanie, bo laska nie będzie chciała mieć z Tobą później nic wspólnego... A jeżeli nie i będziecie się umawiać, to zawsze będziesz czuł zimny pot że przyjdzie Mukabe o aparycji Idrysa Elby, i ta się bez wahania puści po 10 minutach.
  • Odpowiedz
@youngboomer: tak jak wyżej odpisywałem: bardziej w twierdzeniu chodzi o:
Jeżeli masz atencje, to jesteś atrakcyjny, jeżeli nie to nie jesteś.
Zależy w jakim przedziale czasowym rozpatrujesz
  • Odpowiedz