Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1907
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +168
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Pod APSC.
Ale od początku - do trudnych warunków oświetleniowych potrzebujesz przede wszystkim sprzętu na którym możesz sobie podbić ISO do wartości, któ®a nie zepsuje obrazka, nie będzie za mocno zaszumiony on.
Czas naświetlania + przesłona + ISO => daje Ci odpowiedź na wszystko.
A obiektyw najjaśniejszy przynajmniej do m43 to masz voightlandera 0.95mm
Właśnie interesuje mnie niskie ISO i ostrość, a nie koniecznie jasność, choć takie 0.95 powinno ja dac. Np. nagranie szczytu lasu w nocy, gdzie koniuszki drzew są dość ostre ale ciemne.
Mam nagrania trójca Sigmy i są super gdzie jest choć trochę światła,
Koszt wynajmu za dzień to 50/100zł, a nauczy Cię dużo w tym wszystkim.