Wpis z mikrobloga

@lubiacy_beton: Ja przy pierwszym podejscu do gry na 5 lvl do miasta wchodziłem. Ale ja to ja, w grach rpg załącza mi się autyzm i musze wszystko po drodze explorować, kazda misje wykonac. W diablo 2 LOD, na Koszmar poszedłem na 55 lvl xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DexterFromLab: w _Kronikach Myrtany_ spawnuja tylko przy bramie do miasta, ale to tylko co kilka dni. Reszta mapy co rozdział, ale zmieniają się też chyba potworki. Dlatego jak chcesz mieć full wypas postać, to trzeba ostrożnie z questami żeby przypadkiem nie skończyć rozdziału przed wyczyszczeniem mapy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
co rozdział, ale ludzie robią podejścia, w których doją każdy możliwy 1 XP i czyszczą calutką mapę ze wszystkiego.

@MechanicznyTurek: co za bzdury. Moby się nie spawnują, tylko dodają nowe.

Jeśli gdzieś były dwa wilki, a ty je zabiłeś, to może być, że w tym miejscu będzie w innym rozdziale jeden wilk, ale to nie jest spawn, tylko dodatkowy mob, bo gdybyś tych wilków w ogóle nie zabił, to byłyby
  • Odpowiedz
ludzie robią podejścia, w których doją każdy możliwy 1 XP i czyszczą calutką mapę ze wszystkiego.

@MechanicznyTurek: zrobiłem tak w jedynce, włącznie z wybiciem orkowej wioski w pierwszym rozdziale, nie polecam, gra praktycznie straciła sens bo byłem zbyt silny xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kajtosz: były npc nowicjusze, za których pobicie dostałeś kilkaset exp.

Ja próbowałem u Horacego zdobyć +5 siły, gdy jej juz miałem aż 100. Niestety nie zadziłało.
Ale i tak byłem OP do samego końca.
  • Odpowiedz
@kasztanozord: No najpierw farmiłem Mefisto do porzygu,potem izuala bo latwo go znalezc, nie pamietam dokladmie ale chyba na 35 lvl wjechałem V Akt, a potem farmiłem Baala aż do 55 xD Piekło zacząłem na 72 lvl Barbarzyńcą, co chyba wydaje mi sie normalne, ale pewien nie jestem bo tylko raz przechodzilem Diablo 2

• Odpowiedz
@lubiacy_beton: Jestem naocznym świadkiem, jak w gothic 1 kumpel bił level mając nadzieje, że to da mu przepustkę wejścia do zamku. Nie było wtedy ogólnodostępnych poradników niestety. Już nie pamietam, czy quest w tej sprawie został przeoczony, czy się zbugowal, ale wbił 27lvl zanim został Cieniem
  • Odpowiedz