@Aokx wy się kiedyś tak obsracie z tego powodu że zapchacie wszystkie kible powodując największą awarie kanalizacyjną na świecie. kogo obchodzi że nie na odwzorowania co do gry? to nie riot. pozdrawiam
@Aokx dla mnie to żaden problem że jest ciemnoskóra, po prostu nie podoba mi się jej uroda. Myślę że przy takiej obsadzie nie byłoby wielkiego sprzeciwu:
@Collness nie wiem czy to że nilfgard jest odpowiednikiem "Cesarstwa Rzymskiego Narodu Niemieckiego." zostało powiedziane przez kogoś kto serio może mieć pojęcie co było w głowie Sapkowskiego podczas wymyślania tego, ale myślę że w świcie gdzie żyją smoki i inne potwory nie byłoby problemu żeby nawet w kopii cesarstwa rzymskiego była czarna czarodziejka XD Sam osobiście mam w------e kto ją gra, byle robiła to dobrze, a czy robi to dobrze to
źródło: comment_1639796487Zt37Ot1G6fYyOL6TncLe3Z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nilfgard jest odpowiednikiem Cesarstwa Rzymskiego Narodu Niemieckiego.
Za pewne mogłaby mieć bardziej włoską urodę ale na pewno nie taką jaka jest zaprezentowana w serialu. No ale to typowe dla propagandy netflixa.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1639814692hUFYd4jrkmXKED8KMzotZg.jpg
PobierzSam osobiście mam w------e kto ją gra, byle robiła to dobrze, a czy robi to dobrze to