Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
Dobra, taki #wysryw pseudomotywacyjny na świętym tagu #przegryw. Mam parę z jedną Julką na #tinder, umawiamy się na spotkanie, zaczyna się wykręcać także zapewne będzie klasyka gatunku czyli ghost, ale ta sytuacja skłoniła mnie do przemyśleń i w połączeniu z wieczornym spacerkiem wyciągnąłem takie wnioski. Większość bab jest po prostu średnia, tuningują swoją twarz różnym mejkupem i tak widząc laske na tinderze widzicie jej najlepszą wersję (trzeba o tym zawsze pamiętać). Strasznie się te baby rozpuściły na tym tinderze, przebierają sobie w ofertach a spermiarze piszą, nie wiem gdzie oni siedzą i jak do nich dotrzeć. Chciałem tylko powiedzieć żebyście nie traktowali kobiet priorytetowo tylko bardziej jako dodatek do waszego życia. Bądźcie zarozumiałymi egoistami, gromadźcie zasoby, myślcie tylko o sobie i waszym szczęściu, rozwijajcie się, pracujcie nad sylwetką a baby traktujcie z góry i grajcie krótką piłkę. Wiem że łatwo powiedzieć, to nie jest proste, ale kto powiedział że będzie? Takie są zasady gry. Kobiety same zauważą, że jesteście coś warci i będą chciały się z wami wiązać, w końcu taki zarozumiały buc to miła odskocznia od spermiarza, który w sposób hurtowy nawala serduszka i komentarze na zasranym Instagramie.
Miłej nocy (σ ͜ʖσ)
P.S. locha chyba chciała tylko followa a niezły cyrk przy niej odstawiłem xd czuje się jak małpa w zoo
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie mówię o sytuacji gdy jesteś w związku z kobietą, zwracam się bardziej do singli, to nie jest porada małżeńska tylko wnioski do których sam doszedłem

@Onan_the_Barbarian: Doskonale rozumiem. Zwyczajnie patrzę kilka kroków w przód. Jeżeli chcesz mieć kobietę na raz czy FWB nie ma znaczenia jakie masz do niej podejście. Wystarczy wrzucić zdjęcie klaty, a nawet nie będzie trzeba kobietom tłumaczyć czego się oczekuje. Ale jak się szuka kobiety
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bronn: trzeba po prostu dobrze trafić i mieć szczęście. Też marzę o związku z kobietą gdzie oboje oddajemy się sobie i sobie ufamy i się szanujemy, ale oddawanie się na tak wstępnym etapie niekoniecznie może do tego doprowadzić.
  • Odpowiedz