Aktywne Wpisy
ComFort +8
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 71.9% (763)
- nie 28.1% (298)
eastbors +4
100 koła więcej na całym kredycie.
Rozmowa:
- Cza było nie głosować na prezydenta Dupę.
- Ale to tylko jaja były.
- No to teraz jest kurła śmiesznie.
#pieniadze #bekazpisu
PS. Ale wiesz że jakby prezydentem był np. Tanajno to na 99% gość również miałby 100 koła więcej do zapłaty bo to wynika z jego umowy którą podpisał? Chociaż chciałbym wierzyć, że
@kszaku: No właśnie, kolejna sprawa jest taka, że dziś WIBOR 6M to 2,6%. W maju 2013 spadł do poziomu 2,7% z wcześniejszych 4-6% (!) To co mają powiedzieć osoby, które brały kredyt na wiborze 4% albo 6%? To tylko z 8-10 lat temu, wtedy mieli np. z 200k, potem 50 a teraz
@kszaku: Czo tu się #!$%@??? (ʘ‿ʘ)
@jaskins: Oczywiscie, dlatego takie sranie sie jak opa to jakis #!$%@? bait, ae widac bo dialogu, ze to raczej niziny intelektualne
Komentarz usunięty przez autora
@likus8: xD
Prezydent niezależny
RPP niezależna
Ty tak na poważnie?
Komentarz usunięty przez moderatora