Aktywne Wpisy

freedomseeker +69
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +211
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan
źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz

Bardzo dziękuję @Night za taką super paczkę. I z Pietruszką (jej lico oraz rączki to moja inwencja, ona po prostu tak ładnie leżała na tym kocu, że nie mogłam się powstrzymać :)
Dziękuję tym bardziej, że to jedyny prezent w tym roku, którego zawartości nie znam wcześniej. Fajna ta wykopaka, w przyszłym roku też wezmę udział. Chociaż nie wiem, bo mój mikołaj w pierwszym zdaniu listu napisał, żebym usunęła konto (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dostałam wspaniały zestaw na długie zimowe wieczory. Super paczka, serio @Night, wielkie dzięki :)
Żadnej z podarowanych książek nie mam, bardzo się z nich cieszę, trochę boję się Zewu Cthulhu, bo już w pierwszym zdaniu zapowiedzi napisali "najmroczniejsza", a ja mam bujną wyobraźnię ;)
Kubek stłukłam od razu. To znaczy nie specjalnie i nie dlatego, że był za mały, tylko po prostu wypadł mi z rąk (︶︹︶) Miałam zwalić winę na kota, bo tak popatrzyła na mnie z dezaprobatą, ale darowałam jej, biorę na siebie. Cóż, będę piła "Bajeczne święta" w czym innym. Szkoda, bo zielonego kubka jeszcze nie miałam. Kurde, a tak pasował do zielonego koca i do zielonych drożdży ;)
Także zamierzam wylegiwać się pod kocem, pijąc herbatę, paląc świeczkę i czytając książki.
Miejcie wszyscy piękne święta
#pokapake #wykopaka
źródło: comment_16395935461KRLj20dFotQxWgfXGZAKu.jpg
Pobierz@night a żelatyna gdzie? Z żelatyną to by sobie chociaż zrobiła coś z tego
@wariat_zwariowany: Cieszę się, że się podoba :3
Nie, to już MOJA paczka ٩(◠‿◠)۶
Serio, trzeba było napisać, że przez q, albo wielkimi literami, bo przy takim nicku łatwo można się pomylić, co też niezawodnie uczyniłam xD
Dzięki wielkie jeszcze raz, mam nadzieję, że Twój mikołaj przygotuje Ci równie super paczkę i że będziesz miał super święta :)
cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło i że się odnalazłeś jako autor mojej paczki ٩(๑❛ᴗ❛๑)۶