Aktywne Wpisy
DragonBreath +32
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +4
Mój #niebieskiepaski strasznie chrapie. Od kilku lat sypiam po 3-4 godziny. Biorę melatonine 5mg, mam bdb stopery do uszu (to nic, że mnie potem głowa i uszy bolą). Chodzę zmęczona spać a i tak się nie wysypiam.
Jakieś rady? On pali papierosy, 2 joity na tydzień. Kiedyś używał spray na chrapanie ale marne efekty. Nie jest gruby 90kg przy 180.
Mam. Dość.
Rano często płaczę z niewyspania. Kocham go bardzo.. Ale ten brak snu doprowadza mnie do szaleństwa. Ja pracuje po 10h dziennie, wieczorowo mam kursy, w weekendy szkole. Potrzebuję snu.
Wysypiam się tylko 2 tygodnie w roku, kiedy jadę na urlop do rodziców.
Nie zrozumcie.mnie źle ale brak snu na dłuższą metę jest meczacy.
On czasem. Śpi w salonie.. Ale czy na tym ma polegać związek, że śpi się do końca życia osobno?
#kiciochpyta #chrapanie #medycyna #sen #bezsennosc #chceumrzec #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b917911b0105000b2a0129
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Poduszki z bambusowym wypełnieniem
Gdy śpi na boku to tez chrapie
Nie chce iść do lekarza. A oglądając ten filmik z yt. To może coś byc z nosem. W latach młodości ćwiczył box i mówił, że miał nos złamany raz czy dwa
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest egoistyczną świnią, która niszczy Twoje zdrowie (w dostatku głupią, bo swoje też, sam gorzej śpi i może być niedotleniony). Uporczywy niedobór snu skutecznie rozwala w organizmie wszystko, do tego, jeśli prowadzisz, to stanowisz na drodze większe zagrożenie niż pijana osoba.
Zwiotczałe podniebienie laryngolog może usztywnić, przerośnięte małżowiny nosowe się usuwa, a krzywą przegrodę prostuje.
A rusza się? Trenuje? Bo taka waga przy braku treningów + szlugi, to jednak kilka kg za dużo i pewnie jest z deczka „misiowaty”, a takie osoby właśnie często chrapią + obwód brzucha robi się z czasem niebezpiecznie wysoki i niezdrowy.
Jak nie chce iść do lekarza, to daj sobie z nim spokój. Pieprzony egoista. Daj ultimatum: albo coś z tym robi, albo się żegnacie
@AnonimoweMirkoWyznania: XDDDDDDD
@graner
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: karmelkowa