Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

źródło: comment_1639495425wYFwudy4V5dL1u5f5DjbpN.jpg
PobierzWięc się kasuje
Od paru lat jednak kary za jeżdżenie brak prawka są surowsze.
9 tysi wystarczy.
1000 za rok jazdy. Gnojek pewnie nawet tego nie odczuł na koncie
@fasttaker: Nie szkaluj wielkiego polaka!
Od paru lat jednak kary za jeżdżenie brak prawka są surowsze.
Przecież dalej masz mandat 500, parę lat temu jedyne co się zmieniło to to że oprócz 500zl mandatu i zakazu dalszej jazdy przez bagiete to
Czyli lepiej w ogóle nie robić xD
@ranking
Ale to jak miałeś już prawo jazdy i ci odebrali. Jak nigdy nie miałeś to masz tylko mandat i holowanko.
A jak masz prawko ale na np tylko na kat A