Aktywne Wpisy
Viado +113
Podróżowanie to jest jakiś święty Graal aktualnych etaciarzy z korpo. No wszyscy normalnie #!$%@?ą teraz na jakieś podróże i stało się to jakimś wyznacznikiem stylu życia. Kiedyś była taka durna grupa, coś ala "nie czytasz? nie idę z tobą do łóżka". Dzisiaj by się nazywała "nie podróżujesz? Nie będę się z tobą ruchać przy zachodzie słońca w Rimini czy innym piździewie".
I wiecie - co kto lubi i wszystko spoko. Byłem kilka
I wiecie - co kto lubi i wszystko spoko. Byłem kilka
rawen +23
Cieszę się, że porzuciłem #android na rzecz #ios. Ładniejszy interfejs, świetna optymalizacja, bezpieczeństwo, lepiej działające i bardziej dopracowane funkcje i aplikacje. Brak bloatware. Super integracja z pozostałymi urządzeniami Apple. Częste aktualizacje i kilkuletnie wsparcie.
Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon
Pod względem hardware też jest TOP. Mega wydajność, bardzo dobry ekran, rewelacyjne aparaty. Dzięki energooszczędnemu procesorowi jeszcze nie zdarzyło mi się rozładować telefonu w jeden dzień przy intensywnym korzystaniu. Na uznanie zasługuje też Face ID. Sam telefon
Każdy kto zaplusuje ten wpis dostanie następnego dnia nowe słówko do nauki. Osoby które nie chcą być jutro wołane , niech nie plusują tego wpisu.
Jeżeli ktoś zauważył błędne tłumaczenie lub zbyt proste słowo, proszę o zgłoszenie tego w komentarzu.
Miłego dnia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogien_w_szopie Appease-Zaspakajać
@MagicznyChlopiec turn something down-odrzucać coś (np. ofertę, propozycję)
@KorczakSzcz bond-obligacja
@maki1234 Before my very eyes-na moich oczach
@Marinero1 jersey-koszulka sportowa
@boguslaw-de-cubalibre false-nieprawdziwy
@orfan pull away-odjeżdżać
@Vafik xylophone-ksylofon
@Tino nitpicking-szukanie dziury w całym
@mannoroth have a bone to pick with somebody-mieć z kimś na pieńku
@Furion whip-bicz
@naatalii rodent-gryzoń
@Emulsja courthouse-gmach sądu
@Arcadius36 outcome-rezultat