#anonimowemirkowyznania Chcę się zwolnić z pracy ze względu na przenosiny do innego miasta, ale w związku z tym chce też skorzystać z bonu na zasiedlenie? Mam miesiąc wypowiedzenia więc do końca stycznia będę pracował w obecnym miejscu pracy jeśli wypowiedzenie złoże w grudniu. Wiem tez ze potem urząd ma 30 dni na odpowiedz, wiec teoretycznie w lutym muszę cały czas pozostać bezrobotny i prace mogę zacząć tak naprawdę od początku marca. Może był ktoś kto jakoś sporo szybciej załatwił temat i wie czy są jakieś procedury przyspieszające? Bo jednak prawdopodobnie ze względu na to ze prace mogę podjąć dopiero za 3 miesiące nie sadze, ze będzie wielu chętnych w mojej branży na takiego pracownika wiec zrezygnować z pracy będę musiał trochę w ciemno. #bonnazasiedlenie #pracbaza #wypowiedzenie
Chcę się zwolnić z pracy ze względu na przenosiny do innego miasta, ale w związku z tym chce też skorzystać z bonu na zasiedlenie? Mam miesiąc wypowiedzenia więc do końca stycznia będę pracował w obecnym miejscu pracy jeśli wypowiedzenie złoże w grudniu. Wiem tez ze potem urząd ma 30 dni na odpowiedz, wiec teoretycznie w lutym muszę cały czas pozostać bezrobotny i prace mogę zacząć tak naprawdę od początku marca. Może był ktoś kto jakoś sporo szybciej załatwił temat i wie czy są jakieś procedury przyspieszające? Bo jednak prawdopodobnie ze względu na to ze prace mogę podjąć dopiero za 3 miesiące nie sadze, ze będzie wielu chętnych w mojej branży na takiego pracownika wiec zrezygnować z pracy będę musiał trochę w ciemno. #bonnazasiedlenie #pracbaza #wypowiedzenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b7509d1a841e000b7de9f7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua