Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@weezyxboss: to tylko zanaczenie że jest się klawym gościem a nie przyjezdnym wieśniakiem co wyżej sra jak dupe ma, po prostu normalni skromni warszawiacy na każdym kroku odcinają się od słoików bo nie chcą być kojarzeni z tym festynem, tyle.
  • Odpowiedz
  • 50
to tylko zanaczenie że jest się klawym gościem a nie przyjezdnym wieśniakiem co wyżej sra jak dupe ma, po prostu normalni skromni warszawiacy na każdym kroku odcinają się od słoików bo nie chcą być kojarzeni z tym festynem, tyle.

@ssehflodur lol co za glupoty
  • Odpowiedz
@Pogromca_pedryli: pięknie się nam wszystkim przedstawiles.

Ps. Mój pradziadek w powstaniu warszawskim dostał kule w łeb od Niemców za bycie sanitariuszem. Dziadka wywieźli z w-wy Niemcy do obozu koncentracyjnego.

Dasz mi glejt warszawiaka czy to za mało dla Ciebie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@suspensor1917: @weezyxboss Nawet nie ma co dyskutować bo zupełnie inny sens ma to co napisałem, mimo waszej próby przeinaczenia tego w to że dzielę i coś zaznaczam. A wy byście się nie wkurzali jakby przez przyjezdnych wasze miasto nazywano "warszafką" z tą całą tandetną otoczką? Większość żyje skromnie w szarych prlowskich blokach i wcale się nie przelewa, to przyjezdni najbardziej chuczą i robią lipe.
  • Odpowiedz