Wpis z mikrobloga

Mircy pilne!

Kupiłam ponownie powrelifty (tym razem na mega black week promo) i znowu za małe. Dla rozmiaru 38 polecam wziąć 39, bo 38 i 38 2/3 są za ciasne, a dokładnie za krótkie. Czy ma ktoś może różową co chciałaby mieć takie buciki. Dodatkowo są w pięknej kolorystyce black/neon orange.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta
  • 6
@Hershel: Nie sprawdza się. Ostatnio kupiłem buty do biegania Nike rozmiar 47.5 i jakieś 2 centymetry luzu, potem kupiłem halówki Nike i żeby nie były za duże wziąłem 47 i są jakieś 2 centymetry za małe, a w teorii różnica pół centymetra a nie 4 cm. Wszystko zależy od buta, ja jestem w stanie chodzić w butach od 46 do 48,5.
@OktawianAugust: ale co ma się nie sprawdzać? Długość wkładki to długość wkładki, wystarczy sprawdzić jak poprawnie ją zmierzyć a nie na chłopski rozum i wziąć korektę na wyprofilowanie i zastosowanie buta. Np. buty do biegania zawsze mają dodatkową przestrzeń na palce i pięty, bo stopy zawsze puchną podczas biegu. Masz to napisane w każdym pordaniku o dobieraniu butów do biegania. Tu nie może się coś nie spradzać.