Aktywne Wpisy

jan-fifalski +130
2023 ilość rejestracji chińskich samochodów 370
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
PanRatel +680
#nieruchomosci znów w Sztumie? Za co?
źródło: temp_file6180930343547840922
Pobierz

#worldoftanks #warthunder
War Thunder vs Wot
@JaktologinniepoprawnyWTF: XDDDDD Po tym można wnioskować tylko o tym że albo w to nie grałeś, albo nie masz pojęcia czym jest p2w.
@JaktologinniepoprawnyWTF: Z dozwolonych sposobów można znacznie przyśpieszać grind za pomocą boostów, które można często zdobywać, i kupując, najlepiej w specjalnym okresie premium, które można wtedy kupić względnie
@frytaa: Są średnio nieznacznie lepsze od innych. Tak, że z paroma wyjątkami(jak helikoptery) nie rujnuje to gry, ale także zapewniają jakiś dochód bo ludzie widzą sens je kupować za prawdziwe pieniądze.
@xyzak: Nawet "krzaki za hajs" możesz kupić bez hajsu, i używania GE. Ja mam ich 5, a tylko 2 kupiłem za GE. Od tego jest WB shop.
Można jeszcze dodać że za wolne w World of Warships można kupować premki IX tieru. Mam tam obecnie 2 mln wolnego
@JaktologinniepoprawnyWTF: Jak już pisałem. Przyśpiesza się to boostami. Normalne XP tak samo przelicza się z rozgrywki na XP załogi zdobywane nimi podczas bitwy. Poza tym przyśpieszasz zdobywanie ich zwyczajnie grając dobrze. Ja kupiłem na rok tanio premium, w specjalnym okresie, i zdobyłem np. KV-1E z WB shop. Z jednej bardzo dobrej gry, bez boosta wpadało mi czasem chyba nawet z 200 punktów. Nikt
źródło: comment_1639377218pKZzyq4uJbJD65Tlmj4WgL.jpg
Pobierzźródło: comment_1639378094xtJDPxoZE6NMMJKmRNUHGJ.jpg
Pobierz