Wpis z mikrobloga

też zauważyliście że zaszczypani zrobili się ostatnio strasznie agresywni? czyżby zauważyli że media i politycy zrobili ich w #!$%@? i uruchomił się mechanizm wyparcia? czy może grafen ze szczepionek powoduje wzrost poziomu kortyzolu? a może białko kolca atakuje ich układy nerwowe? jak myślicie?

#szczepienia #koronawirus #bekazcovidian
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 38
Kolejna granica jest przekraczana z kazdym miesiacem. Byly smiechy z antyszczepionkowcow, pozniej gra na emocjach, teraz juz chec odbierania praw. Niemcy to jeszcze wyzszy lvl gdzie promują opaski w handlu, a dla niektorych niezaszczepieni to nie ludzie. Dla mnie to jest jakas alternatywna rzeczywistosc. Ludzie mnie przerażają. Teraz wiem jak moglo dojsc do obozow zaglady za przyzwoleniem. Po prostu ludzie wierzyli ze to co robią pomaga...
  • Odpowiedz
@Scaab szczerze mówiąc to ja od początku widziałem że te dwie dawki to nie wystarcza. Niby czemu na grypę są co roku szczepienia a tu cudowna zrobili szczepionkę miała zabić. A się okazało że #!$%@? daje
  • Odpowiedz
@umtali: no ale weź pod uwagę jedno, tłumaczone przez nich dla ludu, jak dla laika: to nowy typ szczepionki mrna, która uczy organizm produkować białko czy tam przeciwciała zabijające wirusa. Teraz moje pytanie, ile #!$%@? dawek to ma nas nauczyć? Chyba oczywistym jest że chodzi tu o kasę, biznes na wirusie przeziębienia.
  • Odpowiedz