I cała wieś bez wody, ale za to będą mieli lodowisko. Chłopie, Ty się pakuj bo Cię jutro ukrzyżują.
@elgrecqo: ta k---a, tam pewnie sasiedztwo liczy kazdy dzien bez bycia w-----------m w powietrze, a ty myslisz ze beda sie jakas kaluza przejmowac. cala wiocha zalana? to znaczy, ze wciaz jestesmy zywi! xD
@Steven_Hyde: Wodociąg gminny, spójrz wpis wyżej z FB. Przyjdą po niego z widłami. Przypomina mi się scena z Drakuli, jak Frankenstein uciekał przed ludźmi ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@FejsFak Jak byłem mały, z uwielbiałem oglądać "Sąsiadów" czyli Pat i Mat.
Dziś jestem dorosły i Ty zapewniasz mi taką samą rozrywkę i emocje jak wtedy, gdy byłem mały i z wypiekami na twarzy oglądałem kolejny odcinek. Dziękuję Ci ! :*
@elgrecqo: ta k---a, tam pewnie sasiedztwo liczy kazdy dzien bez bycia w-----------m w powietrze, a ty myslisz ze beda sie jakas kaluza przejmowac. cala wiocha zalana? to znaczy, ze wciaz jestesmy zywi! xD
Wodociąg gminny, spójrz wpis wyżej z FB. Przyjdą po niego z widłami. Przypomina mi się scena z Drakuli, jak Frankenstein uciekał przed ludźmi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@FejsFak: więcej niż wynajęcie sterowanego kreta? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak wogóle to po c--j go szkalujecie na fb, ma już wystarczająco problemów.
Dziś jestem dorosły i Ty zapewniasz mi taką samą rozrywkę i emocje jak wtedy, gdy byłem mały i z wypiekami na twarzy oglądałem kolejny odcinek. Dziękuję Ci ! :*