@FejsFak: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni. Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
@FejsFak nie mogę uwierzyć, historie schodow jednym okiem oglądałem, bo nadzoruje budowy i lubię takie rozkminki, tym bardziej że trzeba się mega postarac żeby cos się np zawaliło, wg moich obserwacji i budów, można okroić zbrojenie o 50% i nie ma ryzyka katastrofy budowlanej, dach tak samo, tylko jak okroisz profile o połowę to się dachowki uginają między krokwiami i to c-----o wygląda. Te schody w tej działowce 12cm się trzymają?
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
Komentarz usunięty przez autora
Te schody w tej działowce 12cm się trzymają?
@FejsFak: Najlepiej jeszcze dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)