Wpis z mikrobloga

@magdalena-ciszowska: No właściwie nic nie powiedział - stwierdził, że z szacunkiem do niej, ale prawdę to wiki pokazuje na swoim story od jakiegoś czasu i żeby ludzie sobie to przeanalizowali. Czyli nic nie wyjaśnił, nikt inny też nic nie wyjaśnił - każdy się zasłania, że prawda objawia się sama, jednak widzowie jak mówił Ciposz to tepaki, bo ja tej prawdy dalej nie widze( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: imo jemu chodzi o to, że Wiktoria jest bardzo zmienna - raz mówi to, raz tamto, raz ma dobre relacje z jakąś osobą, a chwile później już leci unfollow, mówi że będzie na finale a godzinę później już jej nie będzie. Tak mi się wydaję, że to jest jego zarzut w jej kierunku - że w życiu też jest taka zmienna jak na insta
  • Odpowiedz
@Dromodron: Zgadzam się z Tobą w 100%, dla mnie niestety Miłosz stracił dużo w moich oczach, to jego wielkie ,,love" były tylko pod publikę,dobrze wiedział co robi. Mnie najbardziej uderzyło to ,że nie widzi nic po za swoim czubkiem nosa. On publicznie powinien przeprosić Wiki za to,że nazwał ją ,, prostytutką".
  • Odpowiedz
@Dromodron: on powiedzial ze ich relacja skonczyla sie krotko po przyjezdzie ,on poprostu zabawil sie tam z nia aby utrzymac sie w programie a ona zabujala sie w nim i teraz jej ciezko jest ,
  • Odpowiedz
@magdalena-ciszowska: i nie tylko ,ze uczepila sie jego ze nie daje mu spokoj ze non stop chodzi za nim odciaga go od reszty,masakra tego nie szlo ogladac i sluchac co reszcie opowiadal za glupoty,a pozniej sie z nia całował,i kto tu hest niestabilny?
  • Odpowiedz
@marzena-borawska: Ja to uważam,że prawda leży zawsze po środku. Dla mnie stracił w oczach, biorąc pod uwagę, że dostałam od niego bana za to,że napisałam mu prawdę ( kulturalnie), to świadczy tylko o tym ,że ludzie tutaj na wykopie mają rację pisząc o nim tak a nie inaczej. Po drugie ja,myślę ,że Wiki naprawdę nie pojawiła się na oglądaniu finału,przez Miłosza ,bo jednak coś do niego czuła( może nawet coś
  • Odpowiedz
Ja też widzę że z Wika nie wszystko gra, to jej storry jest też dziwne, niby taka szczęśliwa roześmiana a to wszystko jest jakby na przymus, wymuszone i nienaturalne.

Jednego dnia robi live z miłym a następnego wywala ze znajomych na ig to nie jest normalne zachowanie
  • Odpowiedz
@marzena-borawska: tak, widać to po jego wypowiedzi ze on się nie poczuwa żeby każdego personalnie pytał czy będzie i przykuwał do tego szczególna uwagę - wiadomo ze jak w cała grupa jest twoim wrogiem, oprócz twojego byłego z którym się kumplujesz to oczywiste jest ze oczekujesz od niego żeby jakkolwiek wyciągnął pomocną dłoń. Ale nie, ten durny penisista tego nie zrobi
  • Odpowiedz
@marzena-borawska a ja mu się nie dziwię że miał z deka dosyć , Wika trzymała się hotelu za wszelką cenę wracała nie chciała odpaść i beczała jak zostali wyeliminowani skoro było jej tam tak źle i doprowadziło ja to do choroby to po co wracała , dla mnie nie trzyma się to kupy i z nią coś musiało być nie tak wcześniej , mimo że była nieakceptowana przez resztę to chciała
  • Odpowiedz
@wika2612: Ja się nie zgadzam z Tobą do końca. Czy to jej wina ,że wracała ? To raczej produkcja ja tyle razy przywracała, my nie wiemy czy mogła odmówić czy nie. Ja też go broniłam, ale po tym jak dał mi bana jak w kulturalny sposób napisałam,że Wiki tak jak Sary nie bronił, że się na nim zawiodłam i coś jeszcze tylko nie pamiętam ( to było to było do
  • Odpowiedz