Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +133
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
kataklysm +7
A na przejście wchodzę tak.
Jak się coś stanie to płacz i ograniczenia prędkości do 5km/h
#polskiedrogi
#prawojazdy
Jak się coś stanie to płacz i ograniczenia prędkości do 5km/h
#polskiedrogi
#prawojazdy
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/cowboy-bebop-canceled-netflix-1235060256/
#animedyskusja #cowboybebop #netflix #seriale
Większość takich rzeczy to cienizna, czy to produkcji japońskiej, czy to amerykańskiej.
Nie oglądałem ekranizacji, aż tak bardzo pocięte i spłycone?
ja odpadłem na trzecim odcinku. potem jeszcze trochę urywków i recenzji dalszych odcinków oglądałem..
Komentarz usunięty przez autora
A zmiany fabularne jakie wprowadzili były nietrafione a wręcz psujące same wątki niektórych postaci.
¯\(ツ)/¯
@Baron_von_Koch:
To poczekaj na One Piece od N, to dopiero będzie koszmar. BO nie wyobrażam sobie przenieść takiej plastyczności postaci na żywych aktorów.
Cowboy nie ma jakiejś specjalnej stylizacji, a na pewno nic czego nie dałoby się przenieść na film z aktorami. Co prawda widziałem dawno temu, ale np. taki Firefly miał fajny kosmiczny klimacik. Więc z
A co do "One Piece", to teraz faktycznie się boję bo OP to moja ukochana manga.
https://www.wykop.pl/link/6407959/desperacji-tworcow-netflixowego-cowboy-bebop-nie-brak-konca/
@baal80, @bastek66, @LlamaRzr, @trejn, @Makurise, @duderkula997, @Uukassiuq, @Garindor, @FejsFak, @kudlaty_ziemniak, @Patiomkin, @0x686578, @Jacob37, @Naiken, @JustKebab, @CralencSeedorf, @iamtehwin,