@Bekovsky: Ja od 2005 roku używam wygenerowanego hasła przez Tibie :D Oczywiście z czasem dodałem duże litery, dodatkowe cyfry i znaki specjalne. Niestety przez tyle lat było parę wycieków z zarejestrowanych serwisów (pozdrawiam Morele) i regularnie jestem informowany przez przeglądarkę, że moje podstawowe hasło mogło zostać wykradzione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Bekovsky: ja nawet moją rodzicielkę lvl 63 przekonałem do korzystania z keepassa. Młode byki jak wy nie mają wymówek. Przechwalając się który słabiej zabezpieczony wyglądacie jak łebki z podstawówki chodzące w krótkich spodenkach w zimie. Ta sama logika. xD
Chcecie mi powiedzieć, że te same służby, które w mniej niż dobę znalazły starą babę od hejterskiego komentarza w stronę Owsiaka, nie potrafią zinfiltrować grupki na Discordzie na której gówniarze rzekomo umawiają się na dźganie ludzi? I że AKURAT kilka dni temu NASK ogłosił potencjalne zagrożenie w postaci ataków? I że AKURAT teraz jest w Sejmie przepychana ustawa cyfrowa wprowadzająca tylnymi drzwiami cenzurę internetu?
Jestem już na prawdę blisko. Zostało ok 65 mil do przejścia , dziś udało się dojść do #rainypass i tym samym zakończyłem wszystkie alternatywne szlaki. Niestety pogoda się pogorszyła. Ma padać deszcz a nawet śnieg od jutra , oraz temperatura mocno spadnie . Planuje przeczekać 2 dni i wtedy ruszyć na ostatni kawałek szlaku. W teorii jest to 65 mil, ale trzeba też wrócić szlakiem bo granica z Kanadą jest
Ja od 2005 roku używam wygenerowanego hasła przez Tibie :D
Oczywiście z czasem dodałem duże litery, dodatkowe cyfry i znaki specjalne. Niestety przez tyle lat było parę wycieków z zarejestrowanych serwisów (pozdrawiam Morele) i regularnie jestem informowany przez przeglądarkę, że moje podstawowe hasło mogło zostać wykradzione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1 stopień: abc12
2 stopień Abc12
3 stopień Abc12!
I druga rzecz. Co jak mam trzy kompy i dwa telefony