@Bekovsky: Ja od 2005 roku używam wygenerowanego hasła przez Tibie :D Oczywiście z czasem dodałem duże litery, dodatkowe cyfry i znaki specjalne. Niestety przez tyle lat było parę wycieków z zarejestrowanych serwisów (pozdrawiam Morele) i regularnie jestem informowany przez przeglądarkę, że moje podstawowe hasło mogło zostać wykradzione ( ͡°ʖ̯͡°)
@Bekovsky: ja nawet moją rodzicielkę lvl 63 przekonałem do korzystania z keepassa. Młode byki jak wy nie mają wymówek. Przechwalając się który słabiej zabezpieczony wyglądacie jak łebki z podstawówki chodzące w krótkich spodenkach w zimie. Ta sama logika. xD
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
źródło: comment_1639019546GtKZ62xASvDdOkBBtfRjey.jpg
PobierzJa od 2005 roku używam wygenerowanego hasła przez Tibie :D
Oczywiście z czasem dodałem duże litery, dodatkowe cyfry i znaki specjalne. Niestety przez tyle lat było parę wycieków z zarejestrowanych serwisów (pozdrawiam Morele) i regularnie jestem informowany przez przeglądarkę, że moje podstawowe hasło mogło zostać wykradzione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1 stopień: abc12
2 stopień Abc12
3 stopień Abc12!
I druga rzecz. Co jak mam trzy kompy i dwa telefony