Bekovsky
484
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Bekovsky
@ChareimUu: moje cale cyberbezpieczenstwo opiera sie na jednym hasle z gimbazjum z czasem dodanymi cyferkami a czasem nie
270
ChareimUu
@Bekovsky: ja 2 lata temu zmieniłem, mało tego mam 3 hasła z czego jedne głupsze od poprzedniego
20
BiurowySpinacz
@Bekovsky:
Ja od 2005 roku używam wygenerowanego hasła przez Tibie :D
Oczywiście z czasem dodałem duże litery, dodatkowe cyfry i znaki specjalne. Niestety przez tyle lat było parę wycieków z zarejestrowanych serwisów (pozdrawiam Morele) i regularnie jestem informowany przez przeglądarkę, że moje podstawowe hasło mogło zostać wykradzione ( ͡° ʖ̯ ͡°)
11
m.....n
@Bekovsky: Ja mam podobnie, ale u mnie zabezpieczenia są stopniowane
1 stopień: abc12
2 stopień Abc12
3 stopień Abc12!
4
Drmscape2
Drmscape2
@Bekovsky: ja nawet moją rodzicielkę lvl 63 przekonałem do korzystania z keepassa. Młode byki jak wy nie mają wymówek. Przechwalając się który słabiej zabezpieczony wyglądacie jak łebki z podstawówki chodzące w krótkich spodenkach w zimie. Ta sama logika. xD
4
PDCCH
@Bekovsky: No ale szyfrowanie AESem jest wiec spoko ( ͡º ͜ʖ͡º)
3
C.....m
C.....m
@Bekovsky: menedzer hasel, polecam ten styl zycia
3
Kazach_z_Almaty
@Bekovsky: Ciekawostka - to Mazda BT-50 z lat 2011-2020 na rejestracjach z Mozambiku, lokalna ludność podróżuje podpalić punkt szczepień
2
D.....n
@ChareimUu: @Bekovsky: to najwyższa pora zmienić na inne przynajmniej do poczty i fejsa
1
iighlaq_alhabl
@Bekovsky: ja w dorosłym życiu zmieniłem hasło, bo uznałem, że jakby ktoś się dowiedział jakie mam to by mnie uznał za osobę niepoważną
1
dzaku
@Bekovsky: Podaj mailana privwa :)
1
e.....t
e.....t
@Bekovsky: bitwarden
1
PIAN--A_A--KTYWNA
@Bekovsky: ja nie zmieniam bo mam ponad 30 symbolowe jest to zwrotka piosenki gdzie czasami są wstawione procenty albo wykrzyknik
1
abel-tasman
@ChareimUu: jakie?
0
Bekovsky
@BiurowySpinacz: tibia gra życia
0
M.....m
@Bekovsky: jak ta klapa ma zamek i jest zamknięta, to w sumie jest to dobra wizualizacja 2FA ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0
Sl_w_k_1
Sl_w_k_1
@Drmscape2: a takich kepass to zawsze działa i nie będzie wycieku?
0
Drmscape2
Drmscape2
@Sl_w_k_1: A jaki masz mieć wyciek z pliku, który jest lokalnie na twoim komputerze i zaszyfrowany w dodatku?
0
Sl_w_k_1
Sl_w_k_1
@Drmscape2: a jak ktoś sie włamie?

I druga rzecz. Co jak mam trzy kompy i dwa telefony
0
Drmscape2
Drmscape2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0