Aktywne Wpisy
arkadi2020 +363
SzubiDubiDu +95
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Smutne ilu zawistniaków tu siedzi, rząd nas j---e głęboko w dupe a wy tylko by drugiemu polakowi d-----ć.
#wykop #nieruchomosci #nbp #gospodarka #ekonomia
podobnie jest na tagu o formule jeden, dwa obozy przed decydującym wyścigiem, wśród każdego z nich istotna grupka debili, dla których kluczowe będzie to, że ci drudzy będą mieli BÓL D--Y
tfu
To niech przestaną chomikować i zaczną tym jakoś obracać.
@Stanley666: nie mam żadnego kredytu, ale uważam że takie komentarze są obrzydliwe po prostu, wieczny hejt na kredytobiorców, to nie ich wina ze pis rozwala kraj przez 5 lat
a normalnie siedzą cicho, jak zwykle ¯\_(ツ)_/¯
winny jest rząd, pis i obrzydliwa publiczna telewizja która kłóci ten kraj od 5 lat i manipuluje wszystkim
@Bluszcz102: łatwo powiedzieć nie każdy się na tym zna, ja na przykład nie mam o tym pojęcia na tą chwilę. Równie dobrze mógłbym napisać: To niech inflacja będzie mniejsza.
@fortySeven: c---a prawda właśnie, znam osoby na wykopie co mają kilka mln mają tak ulokowane kasy w innych walutach i aktywach że ich to nie boli.
Ja mówię tutaj o typowej zawiści bo ktoś wziął kredyt na mieszkanie i byleby mu się powinęła noga po prostu.
Smutne ilu zawistniaków tu siedzi, rząd nas j---e głęboko w dupe a wy tylko by drugiemu polakowi d-----ć.
1. ludzie masowo kupowali mieszkania w bańce, co sprawiało, że deweloperom nie chciało się wypuszczać tańszego produktu na rynek
2. masowo brano kredyty przy niemal zerowych stopach, żeby one sfinansowały kupno towaru, na który nikogo nie stać. Bo taka prawda -
@PiersiowkaPelnaZiol: ale ja mowie o tych, ktorzy sie wypowiadaja w na temat stupek i cisna po hehehe kredyciarzach, nie o ogole spolecznosci
@truten_szerszenia: tak jak czekasz na pęknięcie słynnej banki w nieruchomościach od 5 lat XD
Dwa, nie będzie żadnego zalewu nieruchomości, zresztą po tym zdaniu widać jak się znasz.
No właśnie nie pęka, bo się nad kredyciarzami litują. Powinien być automat, który co miesiąc ustawia stopy na poziomie np. inflacja +20%, a nie ktoś sobie ustawia od tak, a inflacja z--------a, a człowiek który oszczędza jest w dupie.
Czyli inflacja =8% to stopy tego samego dnia 9,6% i tyle. Inflacja spadnie do 1% to wtedy 1,2 stopy
Wiesz, problem jest znacznie poważniejszy niż te cholerne kredyty i śmieszne "oszczędności" ludzi z tego tagu, bo jak ktoś ma naprawdę jakiś poważny hajs to nie ma czasu całymi dniami płakać na tagu i wrzucać wzrosty WIBORu co 0,05%. Chodzi o to, że rząd wydymał nas wszystkich bez wazeliny już chyba we wszystkich dziedzinach, a RPP razem z NBP to w ogóle jakiś niesmaczny żart.
W tym momencie mamy
Gdyby to było takie proste ziomuś to wszyscy bylibyśmy bajecznie bogaci. To jest już tak r-------e, że nie da się poczynić racjonalnych kroków. Co nam ze stop ponad inflacje skoro Nowy Wał wydrukuje kolejne puste miliardy w obieg? To niczym pies goniący swój ogon.
Chodzi tylko i wyłącznie o to żeby "się działo". Wykop to taki pudelek dla ludzi, którzy od "grażyn 40+" chcą się różnić wszystkim ale nie różnią się
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora