Aktywne Wpisy
mat0707 +85
25lvl. Cieszę się że rozwaliłem wszystkie oszczędności (160 tys w sumie wydałem) . Nic mi nie daje takiego spokoju jak brak oszczędności ( oprócz poduszki finansowej) do tego cieszę się że wziąłem kredyt w 2021r gdybym go teraz nie miał wraz z mieszkaniem wleciała by chyba depresja. (Stałe 6%)
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #finanse
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #finanse

WielkiNos +18
Oto najnowsza kampania dove przedstawiająca kobietę uciśnioną. Zmęczona atrakcyjnym strojem podkreślającym kobiece kształty walczy z potworami. Dopiero kiedy zmienia ubranie na luźną koszulkę, która ukazuje niedoskonałości jej ciała (m. in. tłuszcz na brzuchu) osiąga pełnię szczęścia.
Wg dove 74% kobiet chciałoby żeby bohaterki w grach video wyglądały bardziej "realistycznie". Kilka kilogramów nadwagi i luźne dresy to dla wielu kobiet bowiem synonim wolności. Czemu nie skoro mężczyźni i tak się będą ślinić na
Wg dove 74% kobiet chciałoby żeby bohaterki w grach video wyglądały bardziej "realistycznie". Kilka kilogramów nadwagi i luźne dresy to dla wielu kobiet bowiem synonim wolności. Czemu nie skoro mężczyźni i tak się będą ślinić na

Wiecej niz 3% raczej nie bedzie, bo jak wiemy inflacja w Polsce w tym momencie w "połowie" jest zaimportowana, a w polowie wynika ze złych rządów, wiec podwyższanie powyżej 3% nie ma sensu. Ale załóżmy, ze podwyższą jeszcze więcej - spowoduje to wychłodzenie gospodarki, wzrost bezrobocia itd - a wiecie, ze bezrobocie uderza najpierw w ludzi bez kwalifikacji, pracujących w prostych pracach fizycznych czy usługach, czy generalnie mało zarabiających ze względu na mierne kwalifikacje, czyli takich których nie stać na mieszkanie, czyli jedyne co sie zmieni, to wiekszosc gołodupców będzie jeszcze bardziej gołych, a "kredyciarze" najwyzej premie roczną przeznaczą na amortyzacje wzrostu rat :)
Trzymajcie sie tam w krainie jednorożców!
#nbp #nieruchomosci
@BornInSmokes: no i tak jest :)
Bralem kredyt przy stopach 4,5% i to nie pod korek tylko z duzym zapasem bezpieczenstwa. Nawet jak teraz dowala stopy 6% to i tak mi krzywdy nie zrobia. A dzieki temu ze bralem z niska rata a stopy byly jakie byly to mam odlozone na splate "od reki" jak tylko by
Komentarz usunięty przez autora
@BornInSmokes: ależ wy się zesracie, to bedzie piekne xD bookuj spotkanie z Jaworowicz