Wpis z mikrobloga

@Dambibi:

Słyszeliście, że powiedziano: Oko za oko i ząb za ząb! A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi!

Słyszeliście, że powiedziano: Będziesz miłował swego bliźniego, a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził. A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują

- Jezus Chrystus

Będą bunty, będzie opór. Nie złamiecie naszych sumień. A każdej
Chodzi jej o to, że przy opracowywaniu niektórych szczepionek wykorzystuje się komórki zarodków z aborcji (a raczej linii komórkowej), którą zrobiono chyba jakoś w latach 70. Oczywiście nie wiem, czy ta idiotka zdaje sobie sprawę, że żadnych nowych aborcji dla szczepionek się nie robi xD W każdym razie jak już się z kogoś śmiejemy, to lepiej wiedzieć dlaczego ( ͡º ͜ʖ͡º)

@minofretka: Jeżeli dobrze pamiętam to
istnieją jakieś tajne obozy aborcyjne w których zatrudniane są surogatki które tylko zachodzą w ciąże i dokonują aborcji by te płody potem wrzucać do wilka a potem miksować je by z nich tworzyć szczepionki xD

@NaczelnyWoody: a to nie istnieją? jestem rozczarowany
@Dambibi: ej, jakim "cudem" jej argumenty i jezyk jest w pełni zbieżne z duża częścia wykopków? Czyżby uzgadniali wersje na swoich tajemnych forach na pejsbuczku?