Aktywne Wpisy
JudzinStouner +65
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +149
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
@MARIO99 właśnie czysciutki bo ten statek woził do tej pory same przyjemnie ładunki
@starterX8: Ale co ty, przecież ORP Popiełuszko to okręt podwodny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@andrzejedude marynarze mogą zawsze i wszędzie, jeśli nie to tylko znaczy że firma cebuli.
@Napletes jw
@Argajl na statku nie ma samotności, może być tęsknota za kimś najwyżej. Ja tam na kontrakcie mam więcej kontaktu z ludźmi i zawieram więcej jakościowych znajomości niż na lądzie. A pije się
@Grzechooy okręty to są w marynarce wojennej:p ludzi trzeba od groma ale biali już nie chcą pracować fizycznie za 2000 e a i wyższe stanowiska za 3000-5000 też ciężko obsadzić bo w sumie jeśli chcesz wykonywać swoją pracę porządnie a nie byle